Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 5 januari 2017

Should I Stay or Should I Go? 😉

En toen gebeurde het (weer).
Ineens contact met een op het eerste oog, geschikte menner. Leeftijd passend, leuke opleiding, geen roker ook nog redelijk in de buurt wonend (gelukkig niet te dichtbij). Spontane reactie en best wel overeenkomsten qua interesses. Ook begripvol en inschikkelijk naar de eerste mail... ik mocht het aangeven hoe of wat. Hij was het eens met mijn insteek om niet al te lang digitaal contact te houden, maar snel eens af te spreken om te kijken of er een klik is. Telefoonnummer ontvangen... ik mocht ook appen of bellen, geen enkel probleem, ...wat ik prettig vond. Klinkt goed toch? Vervolgens heb ik nog wel duidelijk gemaakt dat ik een "Asperger" ben en het volstrekt begrijp als hij bedenkingen heeft.
Hij was niet zo bang uitgevallen en bereid mijn manier van "daten" te volgen.
Omdat AS ers soms bijzonder naïef kunnen zijn, ondanks hun gemeten hersencapaciteiten 😉, heb ik mijn nummer doorgegeven met het voorstel om elkaar op een bepaalde middag telefonisch te spreken ...en gezien de spanning die ik ervaar om zelf te bellen, gevraagd of hij mij zou willen bellen... want dat werkt voor mij beter.
Voor mijn gevoel prima geregeld was het niet dat er direct na het vastleggen van deze "afspraak" mails volgden waarin diverse mogelijkheden geopperd werden om "contact" te onderhouden. Toen ook nog een APP en een SMS ....HELP

Natuurlijk schoot ik acuut in een Posttraumatisch Stressmomentje, mijn vorige verloofde had ook de behoefte aan zeker tien keer appen op een dag, diverse keren te bellen en het liefst dagelijks twee keer op mijn stoep te staan. Daar wordt ik bijzonder onrustig van en een van mijn "goede voornemens" voor mijn relatietoekomst is dat dit soort gedrag echt niet wenselijk is.
Ik moest ook aan het boek "De prins op het witte paard" van M. Kirshenbaum denken, zij stelt kortweg, als er in het begin van het contact al enige twijfel of ontevredenheid bestaat het zeker niet goed komt en hopen op een goede afloop is tijdverspilling. Ook heeft zij het over de vijf dimensies van chemie, een heel interessant om eens door te nemen.
Het bewuste telefonische gesprek was kort en niet onaangenaam, maar ook niet dusdanig dat mijn twijfels verdwenen zijn, maar is dit misschien toch wat kort door de bocht????
Should I Stay or Should I Go?


geplaatst door Michaela - 2234 keer gelezen

beoordeeld 3.75/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl