Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 13 maart 2017

Is het dan toch het ..........

Ik heb met een leuke vrouw al een aantal weken een leuk mail contact. Ook hebben we wellicht tegen alle regels in elkaars nummer uitgewisseld en geappt. Wat ook zeer leuk en mooi was. Het voelde alsof we elkaar al kenden en het klikte gewoon. Ook een aantal keren gebeld en na elkaars tem te hebben gehoord, bleef de klik. Het was allemaal op een respectvolle manier. We konden over alles praten deelden ook best veel over elkaar. Ons leven werd verteld, haar scheiding het overlijden van mijn vrouw. Het was allemaal bespreekbaar en we merkten dat we ons “rugzakje” goed hadden verwerkt.

Het contact werd persoonlijk en kreeg ook diepgang. We konden veel delen en ook tijdens mijn werk hebben we heerlijk kunnen appen of bellen. We voelden allebei de behoefte om elkaar te zien en om te voelen en beleven of het in het echt ook zo zou klikken. Na enig aarzelen hebben we dan een date afspraak gemaakt. Op een zondag bij Starbucks. Zij was er al toen ik kwam aanrijden en bij het uitstappen zag ik in haar gezicht de twijfel. Van is dit de man waar ik mee heb geappt en gemaild. Ze was zichtbaar teleurgesteld maar ze vermande zich door het niet te laten blijken. Het zonnetje scheen, terras zat vol en hebben binnen op de tweezitsbank plaats genomen. Samen aan de cappuccino met chocoladecake. Het gesprek verliep stroef. Niet zo fijn als via de mail en app. Ik stelde voor om maar een wandeling te maken en dat deden we. We vertelden verder over ons leven. Zij over de scheiding en haar kinderen en ik over mijn vrouw en hoe kort we samen mochten zijn. Maar ik voelde ook de teleurstelling in haar. Wat ik ook probeerde de teleurstelling bleef. Ik stelde onderweg voor om naar het strand te gaan voor een heerlijke wandeling, en daar stemde zij mee in. Mar zegt ze we kunnen ook ergens heen gaan en wat gezellig drinken. Dat is goed en samen reden we naar een nadere locatie. Onderweg belde ik de gelegenheid op om te vragen of er überhaupt wel plaatst was en de vriendelijke dame vertelde dat het wel een half uur wachten is op een plaatsje. Bij het uitstappen heb ik dat verteld en zij stelde voor om dan maar ergens anders heen te gaan.
Dat deden we en amen hebben we nog een paar consumpties genuttigd en over onze idealen gesproken. Wat zij verwachte en ik. Zij had een niet zo fijn huwelijk gehad waarin alles werd beslist en ik had daarentegen een heel fijn huwelijk gehad. Liefdevol respectvol en alles was samen in mijn huwelijk. Dat was bij haar niet het geval en dat vond ik wel heel jammer. Maar ook triest om te horen. Ik vroeg haar op de man af of ze teleurgesteld was in mij. Nou zegt ze het gevoel van de appjes en mailtjes is weg. Ik weet het niet. Ook voel ik mij niet prettig maar dat gaat wel beter. Ik heb haar gezegd dat het wellicht komt door mijn uiterlijk. Dat zij een heel ander beeld had van mij. Maar ik heb je foto’s gezien en ik wist hoe je eruitzag. Mar ik zag de teleurstelling. Maar zegt ze je bent wel een hele lieve zorgzame man die echt om zijn partner geeft. Zo trouw en liefdevol. Maar ik weet het niet. Ik dacht dat ik het gevoel zou houden maar het gevoel is gewoon veel minder. Ik twijfel. Mijn reacties was dan ook, bij twijfel nooit doen. Ik respecteer je mening.
Mar vroeg ze hoe voel jij. Ik voelde mij bezwaard om het te zeggen omdat zij te kennen had gegeven dat ze het niet zag zitten. Maar ze drong toch aan. Ik heb haar verteld dat ik mij prettig voel en op mijn gemak. Maar dat het om haar ging en niet om mij. Ik stelde voor om naar huis te gaan en dat vond zij ook oké. Onderweg naar huis heb ik mij suf gepiekerd hoe het kwam dat ze ineens teleurgesteld was. Maar het verlossende woord kwam via de app.
Je bent een lief en waardevol persoon. Zoals jij in het leven staat met liefde en aandacht voor de ander. Ik hoop dat je dochter net zo mag leven als haar ouders vol liefde en respect naar elkaar. Maar je wilde haren, iets waar jij niets om geeft en dat maakt jou zo bijzonder. Maar ook je voorkomen. Eindelijk was het hoge woord er dan toch uit. Mijn dochter vond het heel erg voor mij en vertelde Papa dan gaan de vrouwen toch voor het uiterlijk. En dan val jij automatisch buiten de boot. Maar voor mij ben je de liefste knapste gekste leukste vader die ik kan wensen. Ja ja zei ik, dat zeg je om mij te troosten. Neen hoor ik meen het echt. En haar ogen glinsterden bij een heerlijke knuffel……


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Bussmurf - 652 keer gelezen

beoordeeld 3.67/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
Twitter FacebookGoogle+
© 50plusmatch.nl