Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 14 maart 2017

Married at first sight


Ja, ik kijk RTL4,( soms moet ik erbij zeggen)…vooral na een drukke werkdag, verstand op nul en blik op oneindig....

Hoewel dit programma wel iets in mij aan het denken zet. Zou ik dit willen? Op TV in ieder geval niet.. daar hoef ik niet lang over na te denken. Als je bij de omroep gewerkt heb is de drang om op tv te komen niet erg hoog. Het idee alleen: zou ik willen dat ik ongezien aan een man gekoppeld word en met hem trouw zonder hem van te voren te kennen… hoe zou dat zijn?


Of gaan we daar mee way back in time…… want het uithuwelijken is helaas nog van alle tijden, en gebeurd nog dagelijks… Het is zelfs zo dat er beweerd wordt dat koppels die zorgvuldig door ouders zijn gekoppeld en ervoor gaan het beter hebben dan de koppels die uit pure verliefdheid samen zijn gegaan. Ik weet niet of hier cijfers van zijn, ik heb t niet gecheckt, maar kan me er wel wat bij voorstellen. Toch denk ik dat je dan ook over bepaalde karakter eigenschappen moet beschikken van doorzetten en tolerantie en vooral ook de wil dat het lukt en fijn wordt. Het kan werken, als er geen verwachting is kan het ook niet tegenvallen en leer je misschien beter met elkaars mindere kanten leven. Is dat laatste eigenlijk niet waar het om gaat? Die leuke dingen lukken altijd wel toch?


Hier op de site laten we allemaal onze goede kant zien… maar die open tandpasta tube vermelden we niet, om er maar niet over te spreken waarom je vorige huwelijk nou eigenlijk zo faliekant misgelopen is…(tenzij je je wederhelft helaas door de dood bent verloren) daar lopen we geen van allen mee te koop. [Lees verder]


Gekoppeld door de wetenschap… DNA, foto’s…. is het zo simpel? En wij hier dan? Is gevoel, is chemie een wetenschap? Wat bepaalt nu dat je twee mensen samen zet en dat ze zich tot elkaar aangetrokken voelen, meer dan elkaar gewoon aardig of leuk vinden?


Want die zoveel genoemde klik hier, daar draait het om, vind ik je leuk, wil ik je aanraken, wil ik je kussen en wil ik nog meer? Word ik warm van binnen als ik je aan zie komen, komt er een glimlach op mn gezicht als ik aan je denk? Dat is wat wij hier zoeken, die persoon tegenkomen die dat warme weer in ons aanjaagt en waar we ons fijn bij voelen. Bij wie we onszelf kunnen zijn, ons op ons gemak voelen.


Kan de wetenschap ons dat brengen? Het is ze vorig jaar gelukt.. 1 van de vier. Overigens was dat wel een heel mooi moment, ook op tv. Het was in de eerste seconde duidelijk. Hier doen we het zonder wetenschap maar met foto’s en stukjes die we zelf schrijven, geen dna, intelligentie vergelijking, geen geurtest….en vooral geen camera’s… Ik heb eigenlijk niet gekeken hoeveel kans wij hebben om hier iemand te vinden die we meer dan leuk gaan vinden voor meer dan even. Wie weet dat wel?


Overigens ga ik vanavond niet kijken…. simpelweg omdat ik even geen tv heb :)


geplaatst door Sigrid1 - 2038 keer gelezen

beoordeeld 3.71/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl