Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 19 april 2017

Een eerste en tweede date binnen een week.

Na een toch best wel lange periode in mijn ogen van heen er weer schrijven, om precies te zijn vandaag een maand, appen en bellen hadden we vorige week onze eerste date. We spreken halverwege onze woonplaatsen af en komen allebei met de trein.


Ik kon hem eerst niet vinden bij perron 9. Hij zat ergens op een poef maar die zag ik natuurlijk niet. De man waarvan ik dacht dat hij het zou kunnen zijn was ineens weg dus ineens in een split second kreeg ik een angstig vermoeden. Je weet het maar nooit tenslotte. Dus stuur ik hem, mijn date een appje en loop nog wat rond en ineens zie ik hem, turend naar zijn telefoon mijn appje lezend. – dat denk ik dan tenminste- Ik ga naar hem toe en zeg “kiekeboe, hier ben ik dan”. Hij kijkt verrast op. Natuurlijk nog een beetje onwennig. Alhoewel we ook verder gaan waar we waren gebleven. We gaan lekker het centrum van Utrecht in en eten een heerlijke pizza.


Ik merk al gauw dat deze man heel veel energie uitstraalt en vraag me af hoe we dichter bij elkaar kunnen komen, we zijn zo verschillend en toch ook raakvlakken. Ik stel voor nog een drankje te doen en dan naar Starbucks te gaan. We willen het ook niet te laat maken, moeten de volgende dag allebei weer werken. Daar raken we echt aan de praat. En we besluiten al snel dat we het gezellig hebben gehad en dat een tweede date zeker zal volgen. En we nemen afscheid op het station.


Die week appen we en bellen. Ik ga het paasweekend naar Engeland met een nicht van mij. Dat stond al heel lang gepland. Even naar New Castle. We hebben het heerlijk gehad. Op eerste paasdag ben ik weer terug en ik laat mijn “nieuwe prille liefde” weten dat ik weer terug ben. We hadden nog geen tweede date gepland. Allebei dachten we van elkaar dat we wel “verplichtingen” of andersoortige afspraken zouden hebben. En dan blijkt het gewoon te matchen.
Dus op tweede paasdag spreken we rond één uur af, heel dicht in de buurt van mijn woonplaats. Ik krijg een appje dat hij er eerder is, we spreken af bij de Mac Donalds en besluiten daarvandaan verder te gaan. Deze keer zag hij mij als eerste. Ik zit nog in de auto en hij klopt op het raam. Ik ben blij om hem te zien. Misschien wel meer dan ik mezelf wil toegeven. We drinken eerst nog even koffie bij de Mac. Niet romantisch, wel praktisch. En we besluiten om lekker te gaan paas lunchen niet zo ver bij onze geparkeerde auto’s vandaan. We eten heerlijk in het zonnetje. Doordat ik het weekend weg geweest ben heb ik niet voldoende eten in huis en ik stel voor dat we samen even heel snel boodschappen kunnen gaan doen voordat de winkels gaan sluiten. En zo gaan we samen naar de Jumbo, ik heb niet veel nodig. En dan draagt hij mijn boodschappen gewoon alsof we dat elke week samen doen. Het voelt fijn en relaxt. Ook hebben we allebei eigenlijk een hekel aan boodschappen doen. Het voelt op de één of andere manier ook al zo gewoon en fijn.
Daarna doen we een klein rondje langs mijn huis met de auto, gewoon om even te laten zien waar ik woon en we rijden door naar de Kralingse Plas. Het is heerlijk weer, we wandelen een stukje, even een bankje in het zonnetje, lekker uit de wind. We zijn verschillend maar toch is er die aantrekking en het voelt ook heel relaxt. Het voelt goed zullen we maar zeggen. De middag vliegt voorbij en ik breng ons weer terug naar de parkeerplaats bij de Mac. We hebben weer een hele leuke date gehad. En ja dan ……the first kiss..........

Wordt vervolgd.


geplaatst door Caro54 - 2134 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl