Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 18 april 2017

Een man.... heb ik die nodig???

Zo dat was even fijn, oudste kwam langs…. En hoewel ik erg handig ben met klussen schilderen, timmeren, zagen en behoorlijk technisch ben zijn er altijd wel klusjes waar je vier handen voor nodig hebt…. In dit geval zware dozen naar de vliering en op het dak inspectie uitvoeren na de storm omdat het lekt via de kachelpijp…. Met twee volwassen zonen komt dat dus best in orde als je geen haast hebt tenminste, de heren leiden gelukkig een heel erg eigen leven en wonen niet in de buurt.

En op het moment dat je 2m3 hout met een kettingzaag moet zagen wil je vader van 89 je best voordoen hoe je dan met de zaag om moet gaan. Niet alleen het zagen, maar ook het schoonmaken en onderhouden van de zaag zelf en olie erin… Heel handige kennis om later zelf alleen hoge bomen om te zagen bleek dit weekend.


Als je je voet breekt en geen auto kan rijden is er nog een vader van de zonen ergens in een ander dorp die dan heel lief auto’s om komt wisselen opdat ik in een automaat kan rijden…. Want niet rijden is niet werken, wat in mijn geval betekent: niets verdienen….


De wegenwacht is ook een uitvinding, ik kan best een band verwisselen, maar twee tegelijkertijd wordt een uitdaging al was het alleen maar omdat ik maar 1 reserveband in de achterbak heb liggen. Zeg ik wegenwacht? Die komen alleen voor 1 lekke band, niet voor twee… maar dat kan dan weer via je verzekering van de auto… weer wat geleerd.


De wegenwachtman komt wel als je je huis uitloopt en je auto bekijkt en denkt: he… wat ligt die aan de voorkant laag…… en wat een raar geluid als ik naar achteren rijdt… Dan is die wegenwacht man wel heel handig… kapotte veer en voor je het weet ben je 5 uur verder en heb je nieuwe veren onder je auto….


Alleen is het lastig 1 auto naar de garage brengen, maar vouwfietsen en vriendinnen of buurmannen zijn altijd bereid even mee te rijden, en andersom is een wederdienst ook leuk om te doen.


Dan heb je nog een loodgieter die je kan bellen, of de storingsdienst van de cv ketel die uiteraard midden in het weekend op de koudste dag zn diensten weigert…


Kortom… voor alles is een oplossing, in de vorm van een man ingehuurd of langsgekomen….. van koken tot reparatie tot….???


En dat laatste is nu precies waar het om gaat….. je kunt uiteraard een masseur inhuren of zelfs voor een gigolo gaan… kiezen voor tantra is ook een optie…. Want echt voor alles is wel een betaalde oplossing ….. Echter niet wat ik me zou wensen en dat is:
Gewoon samen gezellig fietsen, zeilen, kamperen, reizen, wandelen (met of zonder hond, ik heb er geen), bij de openhaard een glaasje drinken of aan het water op een terras.. met vriendinnen ook allemaal te doen, maar met iemand van het andere geslacht die af en toe een arm om je heen slaat, je knuffelt, van wie je blij wordt om hem te zien en die ook blij is om jou te zien….je elkaar in de ogen kijkt en net even dat andere voelt…..


De reden dat we hier zijn, op deze site, met z’n allen… voor dat stukje extra…. Dat stukje: niet alles alleen, want velen van ons kunnen dat heel goed, alleen zijn….en zijn in staat om ook alles op te lossen zoals ik hierboven schets….Toch… samen met een ander voelt 1 + 1 ineens als 3…..


geplaatst door Sigrid1 - 2202 keer gelezen

beoordeeld 3.77/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl