Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 16 mei 2017

Vergeven is het mooiste kado , dat een mens zichzelf kan geven ....

IK denk dat het ruim 20 jaar geleden is dat tijdens een familierëunie een familielid  naar me toekwam , en vertelde dat ze een tijd in therapie geweest , overspannen geweest was van een verlaat trauma en dat ze het nu allemaal wel verwerkt had en haar werk weer ging oppakken  Haar kinderen waren 20 jaar daarvoor betrokken bij een schoolgijzeling . Angst , woede , onmacht en twijfel hadden opeens bezit van haar genomen .We hebben ruim een uur met elkaar gepraat , en ik heb haar gezegd , je bent nog niet helemaal klaar , het zou goed zijn als je het zelf wilt  en  kunt , ga dan vergeven . Enkele weken later belde ze , ik heb  een prachtig boeket bloemen gekocht , en ben naar   de begraafplaats gegaan en heb ze echt oprecht en vanuit mijn hart vergeven . Ze was daarna naar de school gelopen , ze was inmiddels verhuisd , dus van A naar B nu , heeft daar een tijd gezeten en daarna weer terug naar huis . Ze was blij dat ze het gedaan had , ze begreep dat vergeven iets is dat je voor jezelf doet zodat je verder kunt met je leven .

 

Elsemijn ,


geplaatst door Elsemijn - 1935 keer gelezen

beoordeeld 3.67/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl