Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 25 juli 2017

Plaats een ander nooit of te nimmer

op een voetstuk , aanbidt geen goeroes of meesters ,  je geeft daar vaak onbewust mee aan , dat de ander altijd meer zal weten dan jij , dat je altijd ondergeschikt zult blijven  Maar laat wel je LICHT schijnen op hen die anderen uitbuiten , die niet integer zijn , die zuivere boodschappen onderscheppen en die mensen buiten sluiten voor hun eigen gewin . Door je LICHT daarop te laten schijnen , LICHT je de schaduwkant bij hen op , zodat hun duistere kanten boven komen drijven . De tijd is er op dit moment meer dan rijp voor .                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             geschreven door A.E [Elsemijn ]


geplaatst door Elsemijn - 2303 keer gelezen

beoordeeld 3.6/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl