Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 10 juli 2017

Weet men het niet , of is het te pijnlijk om erover te schrijven ?

IK las in een regionaal weekblad , dat als onderdeel van het culturele jaar , als ode aan 153 kinderen een soort kunstwerk is gemaakt . Een mooi gebaar .Skeletten van deze kinderen zijn in 1947 gevonden onder de oude fundamenten van een kerk in de provincie Drenthe . Men denkt dat ze ongeveer 1000 jaar geleden daar zijn begraven , waarom is  niet helemaal duidelijk . Het is volgens mij toch al lang bekend   dat de mensen  vroeger , als er rampspoed of mislukte oogsten waren gingen offeren , ja zelfs hun dierbaarste bezit , hun kinderen . Het was bedoeld om de goden gunstig te stemmen . Het was uit angst , een soort van bijgeloof dat men dat deed . Ik heb ongeveer 15 jaar geleden met een hele groep mensen healingen gedaan bij in een klooster in de provincie Groningen . Er was daar een hele zware energie , volgens mij was daar ook ooit een offerplaats [1000 - 1150] na Christus geweest , al ver voor het klooster daar stond . Door de jaren heen zijn er meer healingen gedaan daar en als je er nu komt voelt het licht aan , de plaats is geheeld .

 

geschreven door A.E.[Elsemijn ]


geplaatst door Elsemijn - 2073 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl