Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 27 augustus 2017

Je kwam opeens in mijn leven .....

Verliefd worden op de voor mij "verkeerde"man het overkwam me een paar jaar geleden Je had het over jou bindingsangst , maar ik wist dat het jou verlatingsangst was , je was uiteindelijk bang om opnieuw gekwetst of in de steek gelaten te worden , ik zag dat het me jou gebeurd was ooit.Je had het over je vrije geest , dus je nam nergens je verantwoording voor , wel heel erg gemakkelijk . 

Door het werk wat je deed had je volgens mij wel degelijk verantwoording af te leggen . Dus dit alles ging voor mij te ver . IK zag jou egocentrisch karakter en begreep al snel dat het nooit zou veranderen . Daar zijn door mij harde vlijmscherpe maar ware woorden over uitgesproken , Dus ik wist ik moet me hiervan losmaken , wat veel hartepijn heeft gekost .Wat jou een tijd later overkwam , dat gun ik niemand  ,ook jou niet .

Al weet ik dat het de bedoeling is vanuit een HOGER PLAN dat jou de gelegenheid wordt geboden om op diep innerlijk  nivo nog veel uit te werken of recht te zetten . Al vraag ik me af of je dit WILT begrijpen  . Soms komen of ontmoeten mensen elkaar  om  samen nog iets uit te werken en in die wetenschap heb ik hier vrede mee . nee boos ben ik niet meer daarover omdat ik weet het moest eventjes zo zijn . Het ga je goed 

geschreven door A.E.[Elsemijn]

 


geplaatst door Elsemijn - 2183 keer gelezen

beoordeeld 2.33/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl