Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 6 augustus 2017

Romy

Ja, in real life kom ik hem niet tegen. Hoe vaak lees of hoor ik het niet, bij voorkeur met de toevoeging ‘in de rij bij de kassa in Albert Heijn’. Ik haar daar in elk geval niet, want ik ben een overtuigde zelfscanner, dus ik sta niet in de rij, maar dat terzijde.
En omdat we hem of haar daar niet tegenkomen, verdwalen we in sprookjes. Nemen we onze toevlucht tot bijvoorbeeld datingsites. De beste manier overigens om het sprookje om zeep te helpen, want daar werken we van achteren naar voren. We weten alles van de ander, zijn hoteldebotel van elkaar, hebben onze eerste ruzie al gehad en zijn nog niets meer dan pixels op een beeldscherm.
En hoe kort we ook mailen, hoe snel we ook afspreken, we ontkomen er niet aan bij een eerste ontmoeting te kijken of het beeld dat we van iemand hadden klopt met de werkelijkheid. Het kan nog erger natuurlijk. Als ik een foto op een datingsite zie, ga ik die automatisch en om te beginnen vergelijken met het beeld van mijn droomvrouw, zeg maar de grove typeselectie. Dat gaat vanzelf. Dan zie ik een foto en dan denk ik: oh, die lijkt sprekend of een beetje op ...
Hillary Clinton, Dieuwertje Blok, Emma Thompson, Monique van der Ven, Monique Hendrickx, de buurvrouw van beneden, Catherine Deneuve, Maxima, Dolly Parton, Uma Thurman, Renée Soutendijk, Linda van Dijck, Andie Macdowell, Isabelle Hupert, Kristin Scott Thomas, Pamela Anderson, tante Corry, Yvonne Jaspers, Mary Tyler Moore, Joan Collins, Sandra Bullock, Roseanne Barr, Jennifer Aniston en niet te vergeten Lopez, Wendy van Dijk, Angela Groothuizen, die ene leuke getrouwde collega, Lena Olin, Sidse Babett Knutsen, Franka Potente, Penelope Cruz, W.F. Hermans, Scarlett Johansson, Katja Riemann, Hanna Verboom, Hanna Schygulla, Marion Cotillard, Helen Mirren, Martina Gedeck, Mensje van Keulen, Julia Roberts, de caissière bij wie ik altijd in de rij ga staan, Nelleke Noordervliet, Kristien Hemmerechts, Janine uit GTST, Marion Lutke van de EO (haar heerlijke hese stem vooral), Robin Wright Penn, Anna Enquist ...
Ik heb ze allemaal voorbij zien komen. Maar mijn droomvrouw zat er nog niet bij. Tijdloos trouw ben en blijf ik haar, tot mijn laatste ademtocht. Die van haar blies zij al uit op 29 mei 1982. Nu is de dood sowieso het enige bewijs voor het bestaan van de eeuwigheid, maar zij had bij haar leven voor mij de status van onsterfelijkheid al moeiteloos verkregen.
Ik blijf zoeken. Misschien moet ik het maar gewoon in mijn profiel zetten bij Wie wil ik vinden: Romy Schneider.


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Janszen - 2264 keer gelezen

beoordeeld 3.62/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl