Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 12 september 2017

Wat doe jij nog op een datingsite?

was een reactie op mijn vorige blog.
Interessante vraag. Ik zocht een leuke man, een partner, mijn lief.
En ik schrijf blogs. Dat vind ik fijn om te doen. Het helpt me weer helder te krijgen hoe het ookalweer zit.
Met mij, de mannen en alles wat daarbij in mij leeft. Aan overwegingen/gedachtes/kronkels/twijfels en (on)zekerheden.
Ondertussen gaat dat niet meer over mijn ontmoetingen met mannen. Maar nog maar over ééntje. Een leuke man, een solide partner en een uitdagend lief. Is dat zóeken niet meer van toepassing. Want ik heb er een gevonden. Of eigenlijk vond hij mij. Op deze site. Dat brengt heel veel vreugde. Plezier, saamhorigheid, verbinding, veiligheid en seks. Heerlijk!
En het brengt ook vragen. Over kwetsbaar opstellen. Eerlijk zijn. Naar mezelf en naar hem. Waarbij angst regelmatig voorbij komt. Om opnieuw verlaten te worden. Te binden. Mijn onafhankelijkheid te verliezen. Verstikt te raken.
Universele zaken, die voor iedereen gelden. Actueel voor liefdezoekers, 50+ers die weer een relatie willen aangaan. Want tussen zoeken en vinden zit een hele wereld. En na het vinden weer een. Daar schrijf ik over. Hoe het voor mij is. En misschien dus ook voor anderen. Dat vind ik nog steeds leuk om te doen. Schrijven hoe het is, hoe het gaat. Tussen mij, de man en onze ontluikende liefde. Een hoopvol en herkenbaar verhaal. Wat fijn is om te schrijven. En om te lezen. Tenminste, dat hoop ik dan maar. Ookal heb ik hem al gevonden. Dát doe ik hier.


geplaatst door Tjalle - 1588 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl