Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 30 oktober 2017

bakje koffie?

Bakje koffie?
Het was eind Augustus twee jaar geleden en het beloofde een stralende dag te worden. Het was nog vroeg in de ochtend, zo’n dag waarop je gelijk de deuren open zet en buiten in de tuin geniet van de opkomende zon, vergezeld door het geluid van de vogels die ook de dag verwelkomen. Het is zo’n dag waarop je denkt, wat zal ik eens gaan doen? Naar het strand, een fietstocht maken en onderweg een terrasje bezoeken? Maar ook een verwachtingsvolle dag, tenminste zo voel ik het. Een dag om iets te ondernemen, te beleven. Iets verrassends misschien? Ik maak een kopje thee en start de computer op. Ik bezoek de site van 50plus match. De eerste de beste foto die ik bovenaan de lijst zie, vind ik direct erg leuk. Ik denk, als er dan niet onverwacht iets verrassends gebeurt, dan ga ik het in elk geval proberen te bereiken. Ik stuur een berichtje, enkel met de tekst “bakje koffie?” Had notabene nog niet eens het profiel goed gelezen. Kwam er even later achter, dat de afstand niet gering was. Ik krijg evenwel een berichtje terug met het antwoord: Geen interesse. Oké, kan gebeuren en denk er daarna niet meer aan. Een goed uur later krijg ik opnieuw een bericht, dat hij wel een groot deel van de afstand mijn kant op wil komen. Tijd, plaats, restaurant alles al vermeld. Wel doortastend en een baasje, was mijn eerste gedachte. Ik hoefde alleen maar akkoord te gaan. En dat wilde ik wel. Er stond iets te gebeuren! Wat kan mij het schelen. Ik zie wel.
Het gekozen restaurant was geweldig. Gelegen aan een grote rivier op een dijk. Uitzicht op de voorbijkomende schepen en aan de andere zijde op het centrum van de stad. We zaten op het terras en het was net of we geen vreemden waren. Zo gemakkelijk als ons gesprek verliep. Is dat dan die befaamde klik waarover we het allemaal hebben? We maakten een wandeling langs het water, hand in hand, voelden ons tot elkaar aangetrokken. Kreeg een eerste kus. Kwamen terecht op een volgend terras in het centrum. Op het plein stond een podium waarop door een muziekgezelschap leuke muziek werd gespeeld. De ambiance, het stralende weer, een lekker drankje, alle ingrediënten waren aanwezig om aan onze gevoelens die extra dimensie te geven, waardoor het een perfecte eerste ontmoeting was. Ik kijk er nog steeds met plezier op terug.
De timing waarop ik mijn berichtje verstuurde was minder goed. Een week na onze ontmoeting vertrok ik voor langere tijd naar mijn huis in Frankrijk. Maar er is skype. Zittend op mijn terras, laptop op tafel, vervolgden we onze gesprekken. Samen een glaasje erbij en ik kon hem deel laten maken van mijn omgeving waar ik verbleef. Hij hoorde met mij de krekels, zag de zon verdwijnen achter de berg. Uren duurden onze gesprekken. Het voelde goed en was fijn. Iemand die er is die om je gaat geven. Hij mist me, zegt hij en komt met de TGV naar Frankrijk. We hebben een heerlijke tijd samen, genieten van elkaar, ontdekken elkaar. We reizen samen terug naar Nederland. We willen er samen voor gaan.
Aan zo’n positieve start zou eigenlijk een goed en gelukkig einde moeten komen. Helaas ging deze setting hier niet op.
Maar wie weet…..!!!! Het was in elk geval een geweldige dag!


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door monique3 - 2956 keer gelezen

beoordeeld 3.91/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl