Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 9 oktober 2017

Second Love.

Ik denk dat we al twee weken elkaar berichten verzonden, deze vrouw is wel zo geweldig. Ik denk dat daar wel elke man over zou dromen. Eindelijk hadden we onze afspraak. Ze wilde graag een afspraak in De Valk Hotel. Zijn mooie hotels en de restaurants zijn ook goed. Ze was er heel duidelijk in. Nou daar zat ze dan tegenover mij en haar mooie ogen streelde mijn lijf. Ze vertelde heel eerlijk dat haar man nu thuis was en op de kinderen paste. Zij had een grote sex-drive en haar man kon haar niet meer bijhouden. Ze wilde gewoon meer begeerte. Ik zou prachtig in haar plaatje passen. Nu moest ik wel even slikken, dit was niet alleen een ontmoeting maar ze wilde eventueel meer. Deze prachtige en mooie dame wilde dolgraag ook een warm fysiek contact.


Als man is de verleiding hiervan erg groot, maar het heeft ook een ander kant. Deze dame is niet vrij en staat nog met haar benen in haar liefdesrelatie. Vermoedelijk weet haar partner hier helemaal niets van. Zo zou ik niet willen worden behandeld. Dit is niet goed en past mij niet. Dus ik vertelde haar: Ik noem ‘je handelen en nalaten’ in een adem, maar het zijn twee verschillende aspecten. Als je namelijk leeft en handelt op een manier die je niet oprecht leuk vindt en die jou niet gelukkig maakt, zal het ook niet mogelijk worden om die dingen te doen die je wel leuk vindt en waardoor je wel gelukkig bent. Een simpele check is de volgende: Ben je nu gelukkig? Of, om er een open vraag van te maken: In hoeverre ben je gelukkig? Als je het nu niet bent, ben je het morgen, volgende week, volgende maand en over een jaar ook niet. Jouw twijfel is er niet voor niets.


Waarom doet iemand zo iets. Wat voor boodschap zend je hiermee uit. Die boodschappen van vroeger veroorzaken onderliggende drijfveren en beweegredenen waar we ons niet van bewust zijn. De oorsprong van die drijfveren en beweegredenen kunnen dan bijvoorbeeld de enorme onzekerheid en het gebrek aan zelfvertrouwen en het negatieve zelfbeeld vanuit de eigen jeugd zijn. Volgens mij is het een vlucht gedrag.
In de mannenwereld komt dit gedrag heel vaak voor. Ik schaam me diep dat ik onder de categorie “mannenwereld” valt. Deze heren hebben al zoveel pijn en leed veroorzaakt. Regelmatig hoor ik van dames dat zij ook beschadigd door mijn geslachts-genoten. Ik kan het niet begrijpen maar wil het ook niet begrijpen. Ik keur het zelfs enorm af. Een liefdes relatie is volgens mij totaal anders.


Voor mij zou onze relatie de zin moeten bevatten: ‘Zolang de liefde ons verbindt’ ruimte en vrijheid geven waarbij geëerd mag worden wat er is voor de tijd zolang het duurt


In een liefdes-relatie is er sprake van een soort Liefdes modus en er is een soort Seks drive. Dit zijn totaal twee verschillende zaken. Liefdes modus is beminnen en liefhebben.
De sexdrive is meer begeerd willen worden en sexueel samen willen zijn. Dit laatste zou je kunnen uitdrukken in een frequentie. We vrijen zoveel keer per week of per maand. Het herkennen van de ene of het andere is heel lastig. Wanneer vrij je nu in de liefdes-modus en wanneer in de sex-drive. De handeling kan bijna het zelfde zijn. Het gevoel gaat dan spreken. In de liefde modus is dit het samen zijn en samen verder gaan of samensmelten. Dit kun je niet uitdrukken in een frequentie of in een paar keer per week. Dit is samen willen zijn, elkaar in de ogen kijken en voelen dat er iets gaat stromen. Samen in de FLOW. Of daar nu sex of vrijen of intimiteit bijkomt is ook niet relevant. Het gaat om het samen voelen en samen zijn. Het aantal heeft dan geen rol of betekenis.

De basis van second love is de sexdrive en hier is geen sprake van een liefdes modus. Mijn weg is die van de liefdes-modus en daar kan ik mij gelukkig voelen en daar heb ik ook geen twijfel over. Ja, deze boodschap wil ik uitzenden. Maar hoe maak je dat nu waar als in die “mannenwereld”  waar soms helemaal anders wordt gehandeld.
Je zou je dood schamen.  Respect voor de vrouwen die dit trotseren. 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Benz - 1427 keer gelezen

beoordeeld 3.67/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
Facebook
© 50plusmatch.nl