Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 3 december 2017

2030

Min of meer toevallig stuitte ik onlangs op een korte documentaire over daten in 2030. Of we tegen die tijd nog wel iemand van vlees en bloed nodig hadden voor de liefde, was een van de vragen.

Zo toevallig zal het trouwens niet zijn geweest, want een landelijk dagblad wijdde onlangs ook al een deel van de bijlage en in elk geval de cover aan de mogelijkheden van cyberseks in relatie tot dezelfde vraag. De pixelplusseks en -liefde mogen heden ten dage rekenen op warme mediabelangstelling.
Onwillekeurig betrok ik de vraag ook op mezelf en mijn generatie; op mensen die nu eigenlijk al te oud zijn om te daten en die dat over een jaar of dertien zeker zijn. Zou de pixelrelatie ook voor vitale bejaarden dé oplossing zijn om alle gênante ongemakken van de levensfase in real life te omzeilen? Of is er in 2030 gewoon een 80plusMatch waar ik als 77-jarige junior aspirant-lid van mag worden en waar we ons voortschrijdend fysieke verval liefdevol omarmen? De golfclub, full swing in beeld op de profielfoto, is dan vervangen door een driepoot-wandelstok, waardoor ook de valboete betaalbaar blijft, en het racemonster op het stuur waarvan de eigena(a)r(esse) quasi-nonchalant maar heimelijk vol trots leunt, is op dringend advies van de huisarts en tot grote opluchting van de kinderen ingeruild voor een scootmobiel met nepuitlaten. Nicknames zijn aangepast aan de levensfase (Tenalady zoekt Rimpelsteeltje) en hetzelfde geldt voor de rubriek Oproepen, die bol staat van de bingoavondjes en klaverjasdrives voor samen uit en thuis met de bejaardenbus; over Wordfeud heeft niemand het meer en Scrabble is weer helemaal terug.
Het duurt trouwens best nog lang voordat het 2030 is. Ik kan het natuurlijk ook gewoon nog een poosje aankijken hier. Of mijn geluk beproeven met sugardating. Nu is dat in theorie nog een optie; in 2030 hoogstwaarschijnlijk niet meer. Dan zit er sowieso waarschijnlijk al te veel breinblubber in mijn hoofd om überhaupt nog iets zinnigs uit te brengen, laat staan de liefde betreffende. Laat de feestdagen maar komen.

De gecursiveerde woorden (en veel andere) zijn genomineerd voor Woord van Jaar 2017. We tellen mee!

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Janszen - 1661 keer gelezen

beoordeeld 3.89/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl