Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zaterdag 13 januari 2018

Even stout geweest maar 1 uurtje.

De vraag is: hoe zit het met de Nederlandse vrouwen? Zijn wij een stuk braver dan onze Vlaamse buurvrouwen? Hebben wij een Nederlandse versie van Paris Hilton of Amy Winehouse? Op de redactie komen we niet verder dan bijvoorbeeld Katja Schuurman die in haar jonge jaren betrapt werd met een glaasje teveel achter het stuur of Georgina Verbaan die in het openbaar met een ander zat te zoenen dan haar toenmalige vriend Jort Kelder.

Wat is dan Ontrouw
Als we naar eerdere berichtgevingen kijken in de media dan is ook de Nederlandse vrouw geen brave Hendrik(a). Zo vertelde trendwatcher Adjiedj Bakas onlangs dat volgens onderzoek uitwijst dat een op de drie Nederlandse vrouwen wel eens de geliefde is (geweest) van een getrouwde man. Een op de vier vrouwen van veertig jaar en ouder zou zelfs de vrienden van hun meerderjarige (18+) zonen seksueel aantrekkelijk vinden.

Wat is er gebeurd: al een tijdje is het stil bij mij en ik wordt er ook niet blij van. Ik ga bijna aan me zelf twijfelen. De vrouwen krijgen 50 tot 100 berichten binnen en bij is het totaal anders. Dus op onderzoek uit, ik doe iet niet goed. Wat heb ik gedaan, ik heb mij hier op de dating site opnieuw ingeschreven, als gratis lid maar nu als vrouw. Dit betekend dat ik alleen maar reacties van heren krijg die hun belangstelling tonen. Ook kon ik met heel veel gemak vele andere profielen lezen en bekijken.

WAUW en nog eens WAUW, die heren willen echt geen vrouw die hier op de site staan, wat een berg slechte foto’s en wat een hoop halve en vage profielen. Nu begrijp ik ineens waarom die dames hier op de site zo klagen. Je moet echt een speld in de hooiberg vinden wil je een warme en mooie en oprechte profiel tegenkomen.
Natuurlijk kan ik niet de schoonheid van een man bepalen, er staan ook vele leuke mannen op deze site die echt hun best hebben gedaan maar dan weer soms met een mager profiel. Heren ik wat opgezocht op internet en ik geef je een paar tips, lees het met een glimlach aub. Dames, ik deel jullie klagen ook een beetje, hoe moet je nu tussen zoveel mannen een echte “ware” vinden, die niet stout is.

Ik ben een uurtje stout geweest omdat ik even ingeschreven was als vrouw maar het heeft mij heel veel opgeleverd en ook een totaal nieuw inzicht geven, sorry dat ik even aan jullie kant heb gekeken.

Waar vallen vrouwen op? Wat willen ze in een man en waar voelen ze zich tot aangetrokken? Hele redelijke vragen waar jij uitgebreid in dit artikel antwoord op krijgt. Dit is geen oppervlakkig lijst met 8 magische trucjes om af te vinken. In dit artikel gaan we diep en gedetailleerd in op de vraag;”Waar vallen vrouwen op?“
Je gaat ontdekken welke eigenschappen jij al hebt die jou tot een nog aantrekkelijkere man maken. En welke je moet gaan cultiveren om door te breken naar de volgende level. Als je steeds in de vriendschap zone belandt, dan weet je meteen waar jij aan zult moeten gaan werken. Pen en papier bij de hand? Laten we aan de slag gaan, hier alvast de linkjes naar de specifieke eigenschappen:
Leiderschap
Kracht
Passie
Intelligentie
Levensdoel
Coolness
Stoute mannen
Zelfacceptatie

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Benz - 404 keer gelezen

beoordeeld 3.25/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
Facebook
© 50plusmatch.nl