Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 4 januari 2018

verwachtingen en veranderingen

Heerlijk zo aan het begin van een Nieuw Jaar waarin er nog van alles kan gebeuren. Spannend ook in die zin, om wat ons nog te wachten staat. Voor een groot deel onbekend door nog te ontstane gebeurtenissen waar we geen invloed op hebben. Echter er zijn voldoende situaties die we zelf kunnen creëren en sturen. Het plannen van een vakantie en daarvan alvast genieten van de voorpret. Een andere baan, een verhuizing, een huwelijk, een date, een nieuwe liefde, etc.…… Nog maar 4 dagen is ons jaar oud en zo blanco als dit jaar is begonnen, zo worden we door de media op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen voor het komende jaar. Zowel in positieve zin, als wel zaken welke zorgelijk te noemen zijn. Ik wil een aantal voorbeelden noemen, welke mijn belangstelling hebben gewekt, zonder er hier verder op in te zullen gaan. De lezer hier mag/kan het zelf verder in/aanvullen. De millenials bijvoorbeeld, veelal studenten nu nog, welke een geheel andere toekomst te wachten staat, dan vroeger de babyboomers. Het voortbestaan van de AOW. Op dit moment is het al niet meer mogelijk het benodigde bedrag op te brengen voor het steeds groter groeiend aantal ouderen en wordt het al aangevuld door de Algemene Middelen. De indexering van de pensioenen. Kunnen pensioenfondsen het in de toekomst aan om de pensioenen waardevast te laten houden. Maar het mooiste vond ik het nieuws van de Koninklijke marine, dat werkt aan een raket om de wereld te beschermen tegen aanvallen van hackers op het GPS systeem in de ruimte. Wereldwijd gebruiken Banken het GPS systeem voor betalingen en diverse transacties. Je moet er niet aan denken wat er staat te gebeuren, indien dit systeem zal worden gehackt. Dit zijn maar enkele voorbeelden waarmee ik wil aantonen hoe snel de tijd vooruitgaat, er zaken veranderen, ontwikkelingen door onze technologie, maar vooral door de vooruitgang van de digitale mogelijkheden.
Nu, aan dit begin van een nog geheel open staande periode, overpeins ik de mogelijkheden wat de site van 50plus match voor mij dit jaar nog meer en misschien beter voor mij zal kunnen betekenen. Nog meer zal kunnen bijdragen aan mijn succes van het vinden van een geliefde. Ik heb zo mijn gedachten er eens over laten gaan en wat zou het voor ons leden geweldig zijn, indien er ons meer mogelijkheden geboden zullen kunnen worden. Op de Home page worden foto’s van de diverse profielen getoond. Wat is er leuker dan dat er ook een kort filmpje van onszelf geplaatst kan worden. Dat we kunnen kiezen tot het bijvoegen van een foto, een filmpje, of beiden aan ons profiel. Wat mij opvalt is dat er nog al wat profielen op de homepage staan, welke getoond worden zonder foto. In mijn ogen voegt een profiel zonder foto niets toe aan de site, of aan de leden. Het is nietszeggend en ik zou graag af zijn van die grijze muizen.
In “ga mee op date” kunnen we nu enkel symbooltjes gebruiken. Je weet dan wel dat die meneer, of mevrouw wil koffiedrinken, daarna wil wandelen en dan nog iets wil gaan drinken, bijvoorbeeld in die volgorde. In mijn beleving is het statisch en voegt het weinig toe aan een eventuele uitnodiging. Je kunt hierop klikken, maar dan wordt je geleid naar het profiel, of indien al staand op het profiel naar de mailbox. Leuker zou zijn, indien je daadwerkelijk in de berichten box ook deze symbooltjes zou kunnen gebruiken met eventueel zelf aanvullende tekst. Of creëer de mogelijkheid om het symbool door te kunnen linken tijdens een chat. ( Ga je mee?) Is weer eens iets anders om een chat te beginnen.
In de mailbox zou ik graag het kunnen plaatsen van smily’s als toevoeging zien. Het voegt wat toe aan je bericht. Op aanvulling van een grap, of om een gevoel meer uitdrukking te kunnen geven.
Ach, het zijn maar enkele opties die het gebruik van deze site naar mijn idee iets leuker kunnen maken. Het is geen kritiek, maar kan een aanvulling zijn. Wie weet is het te realiseren en worden we er allemaal vrolijker van en voegt het iets toe aan ons succes.

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door monique3 - 3163 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl