Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 2 februari 2018

De serieuze man

De serieuze man
Het klinkt misschien een beetje vreemd in de oren, maar ook Daten moet men leren. Men dient onder de knie te krijgen hoe men selecteert in deze virtuele wereld. Het kaf van het koren kunnen scheiden. Er zitten nu eenmaal valse profielen tussen en het is niet altijd gemakkelijk die te onderscheiden van de profielen die keurig en netjes zijn. Behalve dat, is het ook van belang een profiel te kunnen “lezen”. De persoon op die manier te leren kennen, te doorgronden.
Heel veel mannen op deze site zijn gewone eerlijke, fijne mannen welke op een serieuze manier, zonder bijbedoelingen, een lieve partner willen vinden. Hoe ziet nu een profiel van een man met serieuze bedoelingen er in mijn ogen uit.
Nick Name
Het is een doorsnee man en heeft een Nick name die bij zijn persoonlijkheid past. Namen als Don Juan, Mr. Casanova, of Mr. Machoman vindt hij niet bij zich passen.
Profielfoto
Zijn foto’s zijn recent, helder en hij toont tevens zijn gehele gestalte, omdat hij er trots op is zoals hij eruit ziet. Hij houdt niet van fotoshoppen om de eenvoudige reden, dat hij dan wel erg ver van de werkelijkheid af staat. Zich verschuilen achter een grijs poppetje komt niet in hem op, want dan is hij zijn uitstraling kwijt.
Wie ben ik
Hij maakt een beschrijving van hemzelf, niet te lang, maar ook niet te kort. Dit doet hij in alle eerlijkheid, want anders kon hij wel eens de juiste vrouw mislopen. Taalfouten maken is uit den boze, veronderstel dat men denkt dat het niet overeenkomt met zijn opgegeven opleiding. Door zijn eigen stijl van denken te verwoorden kan hij zich op deze wijze ontpoppen bij de juiste persoon die zijn profiel leest. De humor die hij meent te hebben komt tot uiting in zijn tekst. Vreemde beschrijvingen over bijvoorbeeld seksueel getinte uitspraken laat hij verre van zich, want hij omschrijft de romantiek en de liefde die hij zou wensen op een heldere wijze. Uit zijn verhaal blijkt, dat hij zichzelf kent en openstaat voor een partner die gelijkwaardig en liefdevol is.
Berichten
Het 1e bericht dat je van hem ontvangt is hoffelijk, grappig, echter vooral persoonlijk. Steeds hetzelfde bericht gebruiken en versturen naar andere personen vind hij beneden zijn waardigheid.
Lieve mannen hier. Bovenstaand geschrevene is nu aan jullie gewijd. Het zou ook voor vrouwen kunnen gelden. Maar ik ben nu eenmaal een vrouw en zie de profielen van de dames niet. Wat ik zo jammer vind van het virtueel ontmoeten, dat er die kille afstand is vanachter je scherm. Wanneer je iemand op straat tegenkomt is het de realiteit. Hier op deze site selecteer je op een foto en tekst in het profiel. Dat maakt het zo lastig. Maar al doende leert men profielen te doorgronden. Door deze kennis te gebruiken ontmoeten we vast en zeker snel een lieve partner ……….. gevolgd door een successtory!!!!


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door monique3 - 3154 keer gelezen

beoordeeld 3.6/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl