Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 11 juni 2018

Daten is weten?

Bestaan ze nog die woestaantrekkelijke mannen , ridders wellicht die nog een blauwtje durven lopen en niet meteen op hun teentjes ( of ander gevoelig lichaamsdeel) zijn getrapt als ik ze toch minder leuk vind dan ik volgens hun profiel en het gezellige chatten ben gaan geloven?


Mijn eerste voorzichtige schreden op het datingpad gingen met veel opwinding gepaard, ik voelde me net een meisje in een snoepjeswinkel. De ene man leek nog aantrekkelijker dan de andere. En eenmaal mijn stoute schoenen aan leek ook een aantal mannen nog wel zo’n paar onder de trap te hebben staan.

Ondertussen ervarener en wijzer ben ik van een kritische eerste selectie: verkeerd overhemd, zonnebrilfoto’s, stoere auto’s of motoren, een te grote vis waarachter de vanger zelf wegvalt zijn allemaal een “nietje”. Ook de verkeerde krant lezen, foto’s met de “kids” , te sportief of te weinig gevoelig, grappig of realistisch komen niet door de keuring.

En dan komt het moment dat ik zijn stem graag wil horen: de eerste keer was ik overdonderd en ging ik stotteren van de schrik en kon ik met mijn oosterse tongval bijna geen woord meer uitbrengen……bleek uiteindelijk een heel leuke man te zijn met wie ik een intense vriendschap heb gehad.

Ik blijk, hoewel enigszins gedateerd, nog redelijk goed in de markt te liggen maar heb sinds gisteren toch maar weer een profiel aangemaakt: is het uit nieuwsgierigheid of stiekem toch op zoek naar die ene die mij de allerleukste en grappigste vrouw vindt die er op aarde rondloopt?

Een ridder hoeft het niet te zijn en ik wacht niet lijdzaam af tot ik wordt bevrijd uit mijn ivoren toren. Mijn staat van zijn noem ik (met enige zelfspot) romantisch realisme dus op de scheidslijn van droom en daad, sprookjes en werkelijkheid.
Of zoals we in dit deel van Nederland zeggen : Kiek’n wat ’t wört……..


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Pie58 - 2246 keer gelezen

beoordeeld 2.57/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl