Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 12 juni 2018

Niet opgemaakt en gelukkig! Voortzetting van het naaktfotoproject!

Niet lang nadat ik mijn blog "Naaktfoto’s" op internet had geplaatst, ontving ik een e-mail van dezelfde fotograaf die ik zag als degene die misschien foto's van mij zou kunnen maken, maar die ik uiteindelijk niet had gevraagd. In deze mail van hem vroeg hij me waarom ik hem niet wilde vragen. Ik was een beetje verrast, omdat ik ervan uitging dat hij me niet echt leuk vond en ik hem daarom niet had gevraagd. Nou ja, "lange Rede, garkein Sinn!", We hebben afgesproken om een fotosessie te doen. De fotograaf deed de suggestie, om naar een eenzame plek in het bos te gaan en ik met een wit "iets" aan, zodat in de ochtend- of avondverlichting prachtige zwart-witfoto’s zouden kunnen ontstaan. Ik vond het idee echt leuk!
Omdat de fotograaf ten oosten van Deventer aan de Duitse grens woont, was het aan mij om naar een geschikte plaats in het bos te zoeken. Eenzame plek in het bos? Hm? In Duitsland zou het eenvoudiger voor me zijn, wat betreft de eenzaamheid. Eerst dacht ik aan de Holterberg, maar het was niet echt eenzaam daar, mits je moest een heel eind lopen! Uiteindelijk heb ik een halve zaterdag ermee toegebracht een wit "iets" verkrijgen, omdat ik het niet had, en om een geschikte plaats voor de sessie te vinden. Oh, het was erg leuk, hoewel ik soms niet wist hoe ik mijn scooter, trouwens wel elektrisch, het bospad waar hoe weer uit zou komen, en of ik terug kon vinden uit het struikgewas. Voordat ik begon, herinnerde ik een oude vervallen theehuis, dat ik een paar jaar geleden had gezien. Samen met mijn vroegere buren was ik er op een fietstocht langs gekomen. Ma eens kijken, of dat niet misschien een fijne locatie zal zijn! Was niet te ver weg ongeveer 10 km van mijn huis. Het theehuis behoort tot een landgoed, "Huize 't Joppe", dat deel uitmaakt van de Rijksmonumenten Nederland. Naar een kleine zoektocht er beland, was voor me duidelijk, ja, het theehuis zou het moeten zijn. Ik nam een paar foto's van het theehuis met mijn mobiele telefoon om ze aan Andre, de fotograaf, te sturen. Op weg naar huis, ging ik nog naar de vistrap aan de Schipbeek tussen Bathmen en Deventer in, omdat deze locatie misschien ook in het geding zou kunnen komen. Snel thuis nu. Ik vroeg me af wat André zou zeggen van mijn selectie!
Mijn spots waren snel door Andre goed gekeurd en dus kon het beginnen! Oh ja, mooi weer, dat was natuurlijk ook belangrijk. Gelukkig hadden we op dit moment genoeg ervan. Er kwam echter niets van het ochtendlicht, omdat het 's morgens was bewolkt op de dag die we hadden afgesproken. Met het middaguur klaarde het op en het kon beginnen! Andre pikte me thuis op en reed met mij naar Landgoed 't Joppe. Spannend!
André reed brutaal overal naartoe en binnen, zelfs in voor auto’s gesloten wegen, om zo dicht mogelijk bij ter plekke te zijn. Mijn kleine angstige ziel, die niets zo graag wilde als harmonie voor deze specifieke situatie, werd op de proef gesteld. Toch werden mijn zorgen weggevaagd door de veiligheid waarmee deze man deed wat hij deed en zijn ongebreidelde energie. Ik zag mezelf in zijn sleep naar het theehuis “rennen”, aanvankelijk zonder uitrusting. De plek werd geïnspecteerd door hem. Van tijd tot tijd kwamen wandelaars en fietsers ons tegemoet. Het theehuis bevond zich op een wandelpad. Op onze weg terug naar de auto, langs het landhuis, zagen we al, dat met een rondtrekkend stel en, ik neem aan, de verzorger van het landhuis, een gesprek over de Andres-auto werd gevoerd. Bewust vriendelijk en "cool", legde Andre uit hoe en waarom we hier illegaal hebben gestaan. Zijn vriendelijkheid nam de wind uit de zeilen van de rentmeester. Hij legde ons uit waar we waarschijnlijk konden parkeren en waarschijnlijk zelfs nog beter. Uiteindelijk gingen we vergezeld van een vriendelijke handdruk naar de auto en ...
We gingen wegrijden, op zoek naar de aangewezen plek! Hier in een beknopt verder! Waar ter plekke van beknoptheid geen sprake kon zijn. Nog 2 keer gingen we zonder apparatuur naar het theehuis! Andre meestal voor me, met mij op sleeptouw! Wat een energie!
Niet vak laat ik mezelf alleen over aan iemands 'leiderschap'. Maar met André had ik er geen moeite mee, het had iets van loslaten en vertrouwen voor mij. Ik vond hem leuk en accepteerde hem zoals hij was. Ik denk, heel belangrijk voor de intieme situatie, waarin ik met hem door de fotosessie was gegaan.
De sessie was geweldig! Ik voelde me goed en gelukkig! Alleen irritant waren de muggen, die hongerig af gingen op mijn blote huid.
En nu willen jullie natuurlijk wat foto's zien!? Sorry, maar dit is privé en ik weet nog niet hoe en wanneer ik ze zal publiceren. Veilig en zeker niet zo gemakkelijk in het "WorldWideWeb".


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Elli - 641 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl