Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 19 juni 2018

Sensualiteit

Sensualiteit
Ik heb de uitdaging van Diemer om over dit onderwerp te schrijven aangenomen.

Sensueel zijn is leuk voor alle vrouwen. Je hoeft niet superknap, of slank te zijn. Zelfs met rimpels kun je als vrouw sensueel zijn. Het ligt er niet aan hoe je gekleed bent. Sensualiteit komt vanuit je innerlijk en straal je uit. Je bent sensueel, of niet. Een knappe vrouw, prachtig gekleed en gekapt, zonder sensuele uitstraling, zal in het niet vallen bij een vrouw, welke haar zelfverzekerdheid uitdraagt. Je toont jouw zelfbewustheid, jouw zelfvertrouwen. Daar kunnen geen hoge hakken, laag decolleté, of korte rokjes tegenop.
Of je nu getrouwd, single, jong of oud bent. Sensualiteit laat je leven, levert je genot en geeft je zelfbewustzijn. Sensueel zijn gaat niet alleen om het versieren van een man. Het kan natuurlijk wel en zal misschien leiden tot intimiteit, maar je moet het niet verwarren met seksualiteit, ook al ligt de betekenis dicht bij elkaar. Het is een spel en schept een illusie. Je neemt anderen mee in dit spel. Of dat nu is naar je partner die heerlijk op de bank naar een voetbalwedstrijd ligt te kijken. Je geeft hem een bijzondere blik en hij zal prompt de wedstrijd vergeten. Of tijdens een sollicitatiegesprek waarbij je door je houding en jouw ogen te laten spreken, op het juiste moment de aandacht op je vestigt. Of tijdens een date, subtiel door een lichte aanraking het belang van jouw verhaal en hoe je bent extra benadrukt. Het is een spel van zintuigen en emoties en zolang je mensen hierin niet misbruikt blijft het een geweldig spel. Bovendien is het een heerlijk gevoel, dat je door je sensualiteit uit te stralen, te gebruiken, de macht hebt om een man te verleiden. Dat kan je lief zijn, maar ook iemand die je toevallig ergens ontmoet.
Sense=zintuigen. Horen, zien, ruiken, voelen. Door je beter bewust te worden van je zintuigen kun je meer genieten. Je bent alerter op de schoonheid om je heen. Je weet ook steeds beter wie je bent en waarnaar je verlangd. Jezelf strelen, gestreeld worden. Het geeft een intensere beleving van de aanraking. Een stem die meer voelt dan zegt. Je hoort wat je beleeft. Je ziet meer dichtbij jezelf. Wat je voelt beleef je diep van binnen. Je zintuigen toelaten te voelen is de kern waar het om gaat.
Sensualiteit

Diep van binnen
Niet weggestopt maar open
Ben ik verliefd op minnen
Mijn houding, mijn lopen
Ik ben ik en jij bent jij

Van verre zie jij mij
Voel onze energie stromen
Jij bent mij en ik ben jij
Eén moment van samen dromen
mijn sensuele gebaar
Al is het maar even
Jouw streling die ik ervaar
Doet me op afstand beven

Ik was jij en jij was mij
Zomaar dat moment
Even snel weer voorbij
Weet niet eens wie je bent

Het spel van de illusie
De blik in ons beider ogen
ons hart vol energie
Eén tel te zijn mogen
In dat vacuüm van de tijd
De intensiteit tussen jou en mij
In het spel van sensualiteit
Was ik jij en jij was mij
Liefs
Monique

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door monique3 - 2509 keer gelezen

beoordeeld 3.25/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl