Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 8 augustus 2018

Oorlog

Het wordt nog leuk hier. Geen drugsoorlog. Geen gang war. Geen bikers clash. Nee mensen, een bloggersoorlog. En de zomer kon al niet meer stuk.
Eerst had ik het niet in de gaten. Ik las de laatste blogtitels in het rechterrijtje. Neuzen in profielen, Prostaatkanker, Mijn laatste blog. Oei, dacht, daar is iemand die wel een peptalk kan gebruiken, maar het bleken drie blogs van verschillende auteurs te zijn, waarin en waaronder, meestal verholen en bedekt, maar soms ook met open vizier en naam en toenaam een heuse bitch fight werd uitgevochten. De mannen die hun steentje bijdroegen, vielen verder bepaald niet uit de toon, dus die rangschik ik voor het gemak ook maar even onder dat begrip.
Er trok een bonte stoet van tere zieltjes, lange tenen, op hun pik getrapten, in hun kuif gepikten, snoevers en snuivers, moraalridders en pilaarbijters, elkaar het zwartzien verwijtende potten en ketels voorbij. Jongelui toch, neem uzelf in acht.
Ik neem hier om te beginnen iedereen, mezelf in de allereerste plaats, en alles met een grote knipoog. Dat lijkt mij wel verstandig. Ik lees praatjes, zie plaatjes, maar ik kijk naar een beeld(scherm) dat is opgebouwd uit pixels.
En verder zeg ik: wie zijn hand in een krabbenton steekt, moet niet zeuren als hij een knauw krijgt. Dat wél doen en vervolgens je hand toch weer in de krabbenton steken en weer gaan zeuren als je een knauw krijgt, getuigt niet van veel Q’s (zet er maar een letter naar keuze voor).
Nou eens even kijken, er is een blogger met stille trom vertrokken en er zijn een paar bloggers die hun vertrek hebben aangekondigd, van wie één in de vorm van een openbare jammerklacht. Dan zal ik ook maar kleur bekennen.
Ik blijf bloggen! Je moet wat over hebben voor een gratis volledig lidmaatschap. Toch? En tegen iedereen die wil reageren, zeg ik: leef je vooral uit! Wat ik schrijf, gaat over mij. Wat jij schrijft, gaat over jou. En daar laat ik het. De rest laten we aan God over. Hoeven wij ons niet druk om te maken.


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Janszen - 1858 keer gelezen

beoordeeld 4.36/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl