Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 28 november 2018

Wat heerlijk dat er ook vrouwen zijn.

Alle mannen hier zijn natuurlijk op zoek naar een leuke en lieve vrouw hier. Maar als je die eenmaal gevonden hebt, hoe ga je daar dan mee oom, zeker als de relatie al wat langer duurt. Mannen begrijpen vrouwen nier en het omgekeerde geldt ook. Nu is het niet mijn bedoeling om vrouwen veel wijzer te maken voor wat betreft de werkelijke achtergrond van bepaalde handelingen van mannen, Maar uit ervaring weet ik inmiddels dat vrouwen dit artikel toch niet echt zullen lezen of geloven, dus mannenbroeders: het feest der herkenning 

 

 

Mijn vrouw begrijpt me niet
U kent de situatie wel, na een paar glaasjes gedronken te hebben in een willekeurige bar in een vreemde stad wordt u melancholisch en spraakzamer. Zit er bij toeval een aantrekkelijke jongedame naast u, dan wilt u met haar graag een gesprekje aanknopen in een poging de relatie met uw echtgenote wat verder uit te diepen. Ideaal tenslotte, een onbekende met een empathisch uiterlijk waarbij u uw hart een keer kunt uitstorten. Het resultaat is helaas meestal, dat zij ofwel vertelt, hoeveel 'het' moet kosten, dan wel beledigd vertrekt. Heeft u het ooit mee gemaakt dat deze opmerking tot een langdurig en zinvol gesprek heeft geleid?

 

Kijken naar andere vrouwen
We kennen het allemaal, zodra een vrouw eenmaal een vaste partner heeft, wordt zij ineens extra onzeker over haar uiterlijk. Hoe vaker de man zegt dat ze nog mooier is dan de dag waarop hij haar heeft ontmoet, des te groter lijken de twijfels te worden. “Maar is mijn..”, een goed antwoord is niet mogelijk, altijd te veel of te weinig en het eindigt meestal: 'Jij zegt ook maar wat' en daarna wat kille uurtjes. . Dus kijken we, indien in gezelschap van onze partner, overdreven en opvallend naar alle andere vrouwen die langskomen. Er is er altijd één waarbij we dan gezamenlijk tot de conclusie kunnen komen dat 'ze' er uitzag als een sl* en er al een aantal onderdelen niet meer origineel uitzagen. Het zelfvertrouwen is daarmee weer even hersteld.

Klusjes
Er is niets dat een echte kerel liever doet dan technische klusjes. Een vrouw kan niets zo geks verzinnen ( en sommige zijn daar toch heel goed in) of een man pakt het graag aan. Maar dan moet hij wel de bekende valkuil ontlopen. Als immers de klusjes voortvarend worden aangepakt, ontstaat een andere reden tot klagen. “Mijn man klust ieder uurtje dat hij vrij is, we doen nooit meer leuke dingen samen” Dus hebben we inmiddels een goede tussenweg ontdekt: het zolang mogelijk uitstellen van dat kluswerk op verzoek en dan maar samen op de bank hangen, terwijl je handen jeuken. Het echte kluswerk gebeurt alleen als de vrouw uithuizig is en het liefst op een manier dat zij niet doorheeft dat het al is gebeurd.

Hobby's
Het kost zo ontzettend veel tijd, die veel beter had kunnen worden besteed, al die hobby's. Kinderachtige spelletjes als racebanen en treintjes, urenlang langs de lijn staan bij een sport die je geen moer interesseert. Maar u weet wat veel vrouwen zeggen: 'Ik ben verliefd geworden op een jongen en nu is hij opgegroeid en is het mijn man, zucht.. Dus mannen, gewoon doorzetten omdat die vrouwen toch altijd het kind in ons willen blijven zien. Het moederinstinct valt nu een maal niet te onderdrukken. Schakelt u over naar meer serieuze bezigheden dan ontstaan er vrijwel zeker problemen in uw relatie: 'Weet je Miep, het gaat niet goed met Henk. Hij is zo lusteloos geworden, vroeger vond hij het leuk om allerlei dingen te doen, kinderachtig maar het is tenslotte een man. Nu is hij de hele dag in huis en doet maar wat. Misschien moet ik maar eens met hem naar de dokter'

Lomp gedrag
Het valt niet mee om je anders te gedragen dan je werkelijk bent, ik weet het. Maar het is het beste om er een soort routine van te maken om je lomp te gedragen. De beste momenten zijn daarvoor 's ochtends na het opstaan en 's avonds tijdens en na de maaltijd. Laten we eerlijk zijn, toen we voor het eerst kennis maakten met onze partner wisten we het zeker: dit elfachtige wezentje heeft geen enkel gebrek en kent uitsluitend verfijning. Inmiddels weten wij na een al dan niet lange periode van samenzijn wel beter. Voor de vrouwen geldt dat echter nog niet. Teneinde te voorkomen dat ze deze harde waarheid onder ogen moet zien, moet u zich aanpassen. Prettig is dan wel om te weten dat men een vrouw kan inschatten aan het gespeelde lompe gedrag van de partner. Probeer nooit de vrouw van een echte lomperik te troosten, dat is spelen met vuur. Hij moet tenslotte wel

Maar toch denk ik weer iedere ochtend: Wat is het toch heerlijk dat er ook vrouwen zijn


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Realist - 1253 keer gelezen

beoordeeld 2.6/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl