Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 5 december 2018

hello it`s me, hello how are you

Een van de grote hitsingles van Adele. Verderop in hetzelfde liedje schreeuwt ze het uit : Hello, from the other side, I think I've tried a thousand times. Ik denk dat deze hartekreet vooral nu, in de donkere dagen voor Kerst, menigeen bij 50plus uit het hart gegrepen is. Ja, we overdenken deze maand dat we nog steeds zonder lief zijn.

Misschien zijn we niet alleen, want sommigen hebben hun kinderen nog thuis, weer anderen passen regelmatig op de kleinkinderen... maar waarom lukt het maar niet om "die soulmate" voor onszelf te vinden ? Al is het maar voor een LAT-relatie ? Zijn we teveel eisend, te kritisch, al te lang alleen, zodat we ons niet meer kunnen voegen in een relatie ? Wie het weet mag het zeggen. Hetzelfde geldt voor de manier van daten met de andere sekse. Moeten we maar gelijk een afspraak maken, want veel profielen lijken toch op elkaar, dus daar wordt je ook niet veel wijzer van. Moeten we om saaie of teleurstellende dates te voorkomen juist WEL eerst uitgebreid met elkaar mailen ? Moeten we alleen voor (hopelijk) een leuke middag gaan, met een grote kans dat de klik dan helemaal niet komt ? En wat doen we met Verweggistan ? Zoals Realist in een van zijn eerdere blogs al zei : als je geen van beiden kan of wil verhuizen, heeft het dan nog zin om eraan te beginnen ? Het zijn allemaal vragen die in de decembermaand komen opborrelen bij mij, misschien ook wel bij jullie, want dan kijken we meestal toch even terug op het afgelopen jaar.


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door sixty - 1048 keer gelezen

beoordeeld 1.75/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl