Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 27 december 2018

Waar "val" je op??


Misschien is het jullie opgevallen, maar veel in de datingwereld heeft met “vallen” te maken of er voor te zorgen, dat je niet omver kukelt. Er zijn veel “valkuilen” bij het daten, bij geval hebben we het daar over gehad. Sommigen geloven in toeval, dat ze een bevallige dame zullen ontmoeten. Zo gemakkelijk gaat dat niet, maar soms valt het mee. In datingland is het vallen en opstaan, dat gebeurt zelfs in een relatie. Wie valt er op mij?

Even alle val-gekheid op een stokje. We hebben allemaal onze voorkeuren, als we profielen lezen en ook naar de foto’s kijken, dan springen er enkelen uit. Daar vallen we op, sommigen hebben een leuke uitstraling maar anderen zijn zelfs zo, dat je er bang van wordt. En echt, dat komt niet alleen door de foto’s. Ook een prettig geschreven profiel kan je raken.
Bij dit alles gaat het er steeds om dat er sprake is van wederkerigheid.. Helaas is het vaak zo, dat wie jij wilt ontmoeten jou niet ziet zitten en wie met jou wil daten is jouw keuze niet.

Een dilemma? Ja, maar niet van vandaag of gisteren. Het is al zo oud als de weg naar Rome en wie weet nog ouder. Aan een kant streven we naar het hoogst mogelijk bereikbare, aan de andere kant weten we donders goed dat dat maar hoogst zelden voor ons is weggelegd. Het is net als bij een loterij, je kunt niet altijd de hoofdprijs scoren of een van de extra hoge prijzen. krijgen.
Het grote verschil met een loterij is natuurlijk, dat je zelf invloed kunt uitoefenen op de kans, die je maakt. Als je een of meer loten koopt bepaalt degene, die de trekking verzorgt of het prijzenapparaat of je al dan niet in de prijzen valt. Bij daten is dat anders. Valt degene, die jij aanschrijft ook op jou? Wil hij of zij het een kans geven?

Ook als er zo’n opening is ben je er nog lang niet. Wat is de weg dan nog vaak lang en vol met hobbels. Laten we niet in de val lopen en er op vertrouwen dat alles goed verloopt. Daten is ook werken. We moeten onze ogen steeds open houden op het pad der liefde, zo dikwijls kruist er iets anders onze weg, waar we niet aan gedacht hebben. Laten we dan niet daardoor verblind worden, er zijn ook minder leuke dingen op je weg, waardoor we soms moeten omrijden of stoppen. Als je fietst rijd je toch niet verder over een weg, die bezaaid ligt met glassplinters? Wanneer je ergens een bordje doodlopende weg aantreft, verspil je dan toch je tijd door verder te rijden om te kijken of het bordje wel klopt?
Ik weet uit ervaring, dat ik hardleers ben geweest, waarschuwingen in de wind heb geslagen, en dat kostte mij weer leergeld: tijd, energie en irritatie.

Ik hoop dat jullie niet over mij heen “vallen”, en dat mijn schrijfsels jullie nog een beetje “bevallen”.
Een bevallige groet…


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Aktivo1 - 753 keer gelezen

beoordeeld 2.25/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl