Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 10 januari 2019

veel of weinig invullen op je profieltekst


Wat is wijsheid ? De plaatjeskijkers afschrikken door uitgebreid, wie ben ik, verwachtingen van de ander en je eigen hobbies te vermelden of je laten verrassen bij de eerste afspraak om voldoende stof tot praten, vragen en ontdekken te hebben ?

Beide manieren van aanpak hebben zowel voordelen als nadelen. Je kan alles openhouden om zoveel mogelijk reacties te krijgen, je kan ook bewust een drempel opwerpen om gelukzoekers en mensen met een sterk afwijkende achtergrond tegen te houden.

Ikzelf ben een voorstander van geen ellenlange profielen, maar wel iets meer te weten van de ander dan alleen de 10 keuzes die 50Plus je toestaat in je profieltekst te vermelden. Waarom? Nou, als ik een doener ben en ik lees dat de ander urenlang stil aan een vijver gaat ziten vissen, zou ik zomaar kunnen afknappen. Als er dan verderop in het profiel nog ergens staat vermeld dat dezelfde man regelmatig culturele cafe's bezoekt om te discussieren, werpt dan een heel ander licht op die persoon.

Hetzelfde kan van toepassing zijn op bijv. motorliefhebbers. Ik hoef niet perse dubbel gevouwen achterop zijn motor te zitten, maar als ik wel met hem een leuk muziekfestival kan bezoeken of een historisch stadje kan bekijken is dat hele andere koek. Ik weet niet hoe jullie dit ervaren. Ik hoop dan ook dat jullie de moeite willen nemen om op deze stelling een reactie te plaatsen.

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door sixty - 2049 keer gelezen

beoordeeld 2/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl