Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 13 maart 2019

Herinneringen

Soms denk je weleens terug aan vroeger. Natuurlijk hebben de meeste van mijn leeftijd daar goede herinneringen aan. Mijn jeugd was er een van oa. Koude winters. Als het vroor zat het ijs aan de binnenkant van de ramen. Lag je te rillen in bed, kreeg je er een deken bij. Want ja, cv was er nog niet in die tijd. Ook een douche ontbrak en was het de gewoonte dat wij in de bekende, zinken heil gingen. Die luxe van een douche kregen wij pas later. Eerst bijna ons noodlot ook. Want we kregen, omdat de geiser stuk was koolmonoxide vergiftiging. Gelukkig net op tijd gered. Maar.. Wij speelden altijd buiten. Was gezellig. De meisjes deden elastieken, pintollen, en touwtje springen. De jongens knellen, landje puk en stoep randje buren. En voetballen in de straat waarbij wel eens een ruit sneuvelde. Zaterdag gingen we naar de markt of naar de binnenstad. En als wij daar toch waren dan ging je langs de Hema. Want ja rookworst van de Hema kon je vroeger niet omheen. Zoals zoveel dingen. Was op de lagere school al heel wat voor je binnen was. Moest je in rijen opstellen op het schoolplein. Nu heel wat anders. Denk dat velen zich dit nog kunnen herinneren. Ben benieuwd naar ervaringen van anderen.


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Nature - 1170 keer gelezen

beoordeeld 1/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl