Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 9 april 2019

Voorjaarslunch

Deze site biedt de mogelijkheid een oproep te plaatsen om deel te nemen aan een georganiseerde activiteit door één van de leden. Opmerkelijk vind ik te constateren, dat er nog velen zijn, die niet op de hoogte zijn van deze mogelijkheid. Evenals ik bemerk, in de diverse contacten die ik via berichtjes en interesses voor mijn profiel ontvang, menigeen niet op de hoogte is van de link die naar de blogs verwijst. “Waar moet ik dat vinden?” is dan de reactie wanneer ik hen er op attendeer. Het verbaasd mij toch wel enigszins, dat men niet verder op zoek gaat naar de diverse mogelijkheden welke deze site hen nog meer kan bieden, dan enkel het bekijken van profielen. Ik besef ook, dat het niet altijd desinteresse behoeft te zijn om de eenvoudige reden men het wel goed vindt zo. Men zich hier profileert enkel en alleen voor het doel een partner te vinden. En dat is ook prima, maar de nog niet ontdekte mogelijkheden zouden in die zoektocht nog iets toe kunnen voegen, denk ik zomaar, echter iedereen is daar vrij in natuurlijk.

Maar nou ben ik eigenlijk in mijn inleiding op een zijspoor beland. Mijn gedachten gingen in die richting en heb het toch maar beschreven en laat het staan.

Wat ik eigenlijk wil vertellen is dat ik op een oproep van Elleke, om deel te nemen aan een voorjaarslunch ben ingegaan, evenals ik vorig jaar heb gedaan. Afgelopen zondag heb ik zo ‘n 16 leden van deze site ontmoet. Het is leuk om mensen die je enkel kent van deze site door een foto en een Nickname, in het echt te ontmoeten. Maar ook ervaringen in het daten, belevenissen die leuk, of minder leuk waren, te kunnen delen. Maar vooral weten, dat alles wat je meemaakt als dater niet vreemd is, of hoeft te zijn. Mensen met verschillende interesses, maar allemaal single en met allemaal hetzelfde doel voor ogen: een partner te vinden. Het grappige is, dat de echte naam in eerste instantie wat op de achtergrond verdwijnt, je alleen hen herkent in de naam die bij het profiel is genoemd. Naarmate de tijd vordert en men in individuele gesprekken nader tot elkaar komt, verdwijnt die verzonnen naam.

Het was een prachtige zonnige dag waarop we op het terras aan het water elkaar begroeten. Bekenden van vorig jaar weer terug te zien was leuk en we waren benieuwd naar elkaar in hoe het in het afgelopen jaar was gegaan. Maar ook onbekenden te leren kennen en verder te ontdekken. Maar het mooie is, allemaal herkenbaar aan de profielfoto. Zoals gewoonlijk, sorry mannen dat ik het zo stel, waren de dames in de meerderheid. Bijzonder vond ik dat er twee stelletjes aanwezig waren die elkaar hadden gevonden. Eén stel via deze site, maar het andere stel vertelde dat “vreemd” gaan naar een andere site hen bij elkaar had gebracht. Het wees mij er op, dat hoe onmogelijk het naar mijn idee soms lijkt om iemand op deze manier te vinden, toch mogelijk is. Na de koffie en onder het genot van een borrel werden de gesprekken steeds geanimeerder. De lunch was heerlijk en naderhand nog even buiten genoten van het heerlijke weer, keerden tegen vijven velen huiswaarts. Met een vijftal dames nog even nagepraat, (er zijn er altijd)…..

Waar het voornamelijk omgaat bij zo’n bijeenkomst is elkaar op een ontspannen manier ontmoeten. Er bestaat natuurlijk altijd een mogelijkheid je op deze manier iemand tegen het lijf loopt waarbij een leuk contact kan ontstaan. Het spontane in dit karakter kan mensen eerder tot elkaar brengen, is mijn idee.  

Echter als je er gewoon van uitgaat om mensen te ontmoeten waarmee je een leuke dag in het vooruitzicht kunt hebben, is dit een mooie aanleiding.

Liefs,
Monique

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door monique3 - 941 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl