Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 6 mei 2019

Aandacht

Soms is mijn leven een rollercoaster wat ik overigens heerlijk vind maar wel vermoeiend is. Zoals ik in mijn vorige blog schreef ben ik mijn hengel uit de schuur gaan halen heb mezelf er als aas aan vastgemaakt (DD) en had er gelijk weer een vis aan. Soms heeft een mens gewoon een beetje geluk. Deze keer zeker want hij speelt ook bridge. Maar belangrijker nog....vanochtend ontving ik een appje van hem waarin hij me goedemorgen wenste. Kijk dacht ik, die heeft het begrepen. Tegelijkertijd vroeg ik me af waarom ik daar nu zo'n warm gevoel van krijg en ben ik tot de conclusie gekomen dat het puur om de aandacht gaat die iemand voor me heeft

 Het fijne gevoel dat iemand aan je denkt. Natuurlijk heb ik gelijk een appje teruggestuurd om hem hetzelfde fijne gevoel te geven. Hij had mijn blogs gelezen en vroeg me gisterenavond of ik nu over hem zou gaan schrijven....Bij deze dus hahaha  woensdag hebben we een afspraak en alle nieuwsgierige aagjes ga ik op de hoogte houden. Fijne dag allemaal met aandacht voor een ander!

.


geplaatst door anita55 - 816 keer gelezen

beoordeeld 1.86/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl