Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 6 mei 2019

bloggen egotripperij ?

Of is het aandachttrekkerij?

Geen van beiden, hoop ik. Ik blog omdat ik het leuk vind mijn zienswijze te toetsen aan de meningen van de lezers. Die zijn totaal verschillend en daardoor interessant. Ik heb ondervonden dat ik dan weleens lelijk mijn neus kan stoten, omdat mijn verhaal verkeerd aankomt of erger, niet begrepen wordt. Soms is het leerzaam, krijg ik andere of nieuwe kanten te zien van wat ik net allemaal zo leuk bedacht lijk te hebben. Maar als dan blijkt dat mijn verhaal niet volledig de lading dekt, pas ik mijn zienswijze aan. Of niet, als ik denk dat de desbetreffende reactie toaal niet op de inhoud van de blog slaat. Maar ook dat is niet erg.

Als dat laatste het geval blijkt te zijn kan je er toch van leren, omdat je kennelijk een gevoelige snaar hebt geraakt. Bij de regels die de redactie stelt aan het bloggen staat vermeld dat ik best een beetje mag prikkelen, maar niet kwetsen, geen namen mag noemen van leden en dat de blog liefst wel een beetje positief eindigt. Maar je weet nooit wat iemand in het verleden  heeft meegemaakt en wat je met je verhaal allemaal losmaakt.

Toch wil ik me niet beperken tot louter oppervlakkigheid en vele van mijn medebloggers ook. Iedereen naar de zin maken is toch onmogelijk, dus het blijft altijd een verrassing hoe de reacties zullen zijn. En als je heel weinig reacties krijgt? Dan wil dat nog niet zeggen dat de blog slecht is, alleen nodigt die blog dan niet uit tot een reactie of is het verhaal niet herkenbaar genoeg om op te reageren. Jammer dan, bij de volgende blog beter, denk ik dan.

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door sixty - 991 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl