Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 12 mei 2019

De visvijver

Gekscherend noem ik het een visvijver vol met vrijgezelle mensen. Vorige week had ik na een mislukte date mijn hengel weer uit de schuur gehaald en had gelijk weer beet. Het klinkt wel erg grof nu ik dit zo opschrijf maar zo is het natuurlijk niet bedoeld. Ik heb altijd respect voor mijn medemens dus ook voor de vissen in de vijver. Nieuwsgierig als ik ben vraag ik me altijd af waar een man nu op valt in mijn profiel of juist waar hij op afknapt. Dat ik van knuffelen houdt is wel een item wat de aandacht trekt en dat vind ik ook niet erg, dat betekent alleen maar dat de man dat ook graag doet en daar zijn we toch naar op zoek naar dat samen dingen fijn vinden om te doen. Voor de een is dat wandelen voor de ander is dat een lekkere vrijpartij. Voor de bloglezende Aagjes: mijn date van zondagmiddag ging niet door om begrijpelijke reden. Maar deze afzegging heeft me wel aan het denken gezet. Na de eerste dates, als de klik er blijkt te zijn, ga je een relatie aan. Daarin gebeuren leuke en minder leuke dingen omdat je allebei een eigen leven hebt(gehad) waaruit zowel positieve maar ook negatieve zaken kunnen komen bovendrijven.
Nu deze date niet doorging door iets negatiefs vraag ik me wel af in welk stadium een relatie is of moet zijn vooraleer je samen problemen op gaat lossen. Nu ik er over nadenk heb ik al eerder een relatie gehad waar ik me volledig in gestort had en toen er zich een probleem voordeed hebben we dat samen opgelost. Achteraf heb ik daar heel veel spijt van gehad en had ik toen die relatie moeten beëindigen. Maar zoals eigenlijk altijd in het leven: je neemt een beslissing en daar moet je het mee doen. Ook iets interessants om over na te denken: op welke grond neem je een beslissing……..ik heb nu ook een beslissing genomen:de hengel blijft even in de schuur.


geplaatst door anita55 - 778 keer gelezen

beoordeeld 2.83/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl