Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 21 mei 2019

#doesnormaal

Na de aktie #doeslief, was er eergisteren op het journaal #doesnormaal. Creatief bedacht door varkensboeren Ze hadden hun trekkers in de rondte gezet. Vanuit de lucht gezien kon je deze quote via de door hun geparkeerde trekkers gevormde letters lezen. Een vreedzaam protest tegen dierenaktivisten. Nou heb ik me er niet in verdiept, wat er precies gebeurd was, of die actie wel of niet terecht was, maar onze boeren zorgen wel voor ons eten.

Van hieruit een zijsprong naar 50plus. Op T2S is het ook verre van rustig. Een enkele prins en prinses zijn daar opgestaan. Samen hebben zij een soort van protocol opgesteld wat (volgens hen) wel of niet kan. Hoewel zij zelf regelmatig anderen tot de orde roepen, gewoon bij hun nickname noemen en vervolgens gezamenlijk ringeloren, mag jij of ik beslist niet je ervaringen over een date op T2S schrijven. Hoe hypocriet is dat? T2S is een onderdeel van 50Plus, waar alles in het teken van daten staat. Je wilt niet weten hoe venijnig men soms op T2S op elkaar reageert, op een ander inpikt. Niemand durft ertegenin te gaan, want dan ben je de volgende die kaalgeschoren wordt. Meelopen als klapvee, is het veiligst of beter nog NIET reageren. Je uit je gevoelens en/of ervaringen maar in een blog. Bij deze dan....

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door sixty - 1189 keer gelezen

beoordeeld 2.5/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl