Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 8 mei 2019

Gewoon het allerbeste?

Waardoor word ik geraakt als ik een profiel lees? Natuurlijk door de overeenkomsten met mijn eigen profiel, ik zoek een vrouw die bij mij past, maar ook waar ik bij pas.

Maar… het oog wil ook wat.

Het evenwicht tussen enerzijds het belang, dat ik hecht aan uiterlijk en anderzijds aan innerlijk en leefsituatie is lastig. Maarrrr, dat zullen ook andere daters hebben, als ze mijn profiel lezen! Ik kan me heel goed indenken, dat ook daarom een aantal 50plus-matchers geen foto plaatsen of alleen een foto op verzoek.

Ik ben bij een blind date, een date met iemand, die geen foto had geplaatst soms verrast. Nadeel van de blind date is natuurlijk, dat alleen degene, die wel een foto heeft geplaatst gezien wordt / herkend wordt. Toch werd ik bij een date, waar wel van weerszijden foto’s op de site stonden, verrast, soms in positieve zin, maar ook in een minder prettig opzicht

Een dame, die ik niet zo lang geleden sprak had een prettig geschreven profiel en een foto, waarop ze niet bijzonder goed te bekijken was. Een tijd geleden kon je elke foto als het ware “opblazen”, waardoor ze groter bij het profiel weergegeven werden. Dat lukt nu niet bij alle foto’s, vooral als er maar een foto geplaatst is kun je die niet vergroten.

Ik wachtte haar op bij het station: Wow! De werkelijkheid was dus mooier dan de prent.. Na een kort gesprekje in een koffietentje vertelde ze mij, dat zij een upgrade naar een uitgebreid contact niet zag zitten. Ze wilde nog wel mailen en eventueel iets cultureels afspreken, meer niet. ’t Was dus ook iemand, die inhoudelijk iets te bieden heeft. Ze stak met kop en schouders uit boven andere afspraken. Wat heb ik hiervan geleerd? Het gaat er om wat je van weerszijden aan elkaar te bieden hebt. Na drie kwartier gingen we ieder ons weegs.

Een dag later heeft ze zich trouwens uitgeschreven. Dat had ze al aangekondigd tijdens de date..

Tina Turner heeft een bijzonder lied gezongen, dat mij door de tekst raakte. Ongetwijfeld kennen de lezers het: You’re simply the best. Dit is mijn vertaling van het refrein:
Je bent gewoon de beste, beter dan alle anderen.
Beter dan wie ik ooit ontmoet heb.
Ik zit vast aan jouw hart, ik hang bij alles wat je zegt aan jouw lippen
Ik zou liever sterven dan wanneer we uit elkaar gerukt worden.
De laatste twee regels van het refrein zijn wellicht wat gechargeerd, iets “te”.

Deze blog haakt misschien in bij een eerdere blog. Begrijp goed, ik vond dit geen vervelende date! Het heeft mij weer met beide benen op de grond gezet… Was het gewoon te mooi om waar te zijn… ? Ik vond het in elk geval geen onplezierige ervaring.

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Aktivo1 - 950 keer gelezen

beoordeeld 0/5 (0 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl