Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 5 mei 2019

Het is verleiden wat we doen en ...... 't trekt op geen kloten

Met dank aan ons talige Vlaanderenland. We zien immers geen kloten in datingland; het heeft geen kloten te maken met beschaving; waar zijn die mannen met kloten; sommigen wensen zich een vrouw met ballen zelfs, jij hebt geen kloten hoor je nogal eens en we zien hier met zijn allen geen klote. Eerder sprak ik over nozems; nu over onze manieren, van mannen en vrouwen, beschaving die al datend 't op geen kloten trekt.

Er geschiedt wat reuring en er trekt de nodige opwinding voorbij in het land van pauwen en paradijsvogels. Kortom kloten van macht kracht met al of niet gewenste lust en diepe decolletés van illusie en verleiding flaneren en pronken in datingland. Decolletés van mannen en van vrouwen dat zijn onze profielen met bijbehorende acquisitie om in te duiken. Soms een méér dan schitterende etalage, soms bescheiden en gekuist of nietszeggend leeg, de knoopjes dicht. Wat raakt onze erogene ziel?

Mannen en vrouwen die als in never ending een kansloos schijngevecht houden over wie het meest empathisch zou zijn, wie zijn emoties het beste kan en durft te tonen. Wie sterk durft te tonen in kwetsbaarheid, het credo van deze tijd. Maar wie heeft er compassie met de algehele misleiding als man en vrouw elkaar ontmoeten?

Je zou het haast algemene egotripperij, de ”Kunst van Daten & Verleiden” kunnen noemen; het ego is immers het beeld van ons mooiste ik. Al zijn we nog zo met onze ziel in evenwicht; we zetten ons mooiste ik in de (dating)markt. Het eerste wat verloren gaat in het oorlogsgeweld van het daten is de eenvoudige platte waarheid en dat trekt dus inderdaad echt op geen klote. Het is een bont gekrakeel van foutleuke vrouwen en foutaardige mannen. Mannen met kloten (vrouwen willen toch mannen met ballen) tot straffe (stoere?) madammen die “krijg nou tiete” roepen.


Wat een kloteblog of ben ik melig van het daten?

 

Met dank aan Wannes Van De Velde
Het is Vlaams en ….. ’t trekt op geen kloten
https://www.youtube.com/watch?v=wmMNNaIAZvo


Pie58
Mopperblog (2 mei 2019)


Fifty (uuhh Sixty)
Kippenveren en pauwentooi (5 mei 2019)


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door DenDonck - 880 keer gelezen

beoordeeld 3.86/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl