Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 3 mei 2019

Kanjers

Soms zit je tv te kijken en krijg je iets te zien waar je stil van wordt. Je weet wel, van die kippenvel momenten.
Nu ben ik gezegend met een hele goede gezondheid, ben nooit ziek en dokters hier in het dorp zien mij zelden of nooit. Nu hebben wij alleen vrouwelijke artsen dus ja..Wat heet geluk he haha. Maar nu serieus. Soms kijk je tv en dan zie ik mensen die heel ernstig ziek zijn..noem maar een voorbeeld..die kanker hebben. Hun dappere strijd en dan nog een lach op hun gezicht kunnen toveren.

Krijg het al helemaal te kwaad als het dan ook nog kinderen zijn. Zo jong en dan staat je nog prille leventje op zijn kop. Twijfel over je toekomst? Of niet..Is er nog Een toekomst voor mij? Vragen zij zich iedere dag weer af. Maar wordt ook getroffen door de gezinsleden die hun helpende handen uitsteken .

Zie dan wat echte liefde is. Het gevoel krijgen van Samen kunnen wij het aan. Met die dokters, verpleegkundigen en iedereen die daar aan bijdraagt om zo'n kind weer beter te maken. Ik noem hen KANJERS VAN GOUD. en weetje..Heb jij iemand in je naaste omgeving die zo ziek is? Stuur een kaartje.. loop eens binnen..klein gebaar, doet zoveel. Doeslief. Gr Nature


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Nature - 822 keer gelezen

beoordeeld 1.43/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl