Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 2 mei 2019

Mopperblog

 

Ik erger me aan het veelvuldige gebruik van het koninklijk meervoud in blogs. Wij vinden dit, wij doen zo, wij denken zus en wij behoren in tegenstelling tot de zwijgende minderheid tot de normale mensen. Voor mij een vorm van wij/zij denken dus altijd vanuit dualiteit.
Want wie zijn die WIJ waarover wordt geschreven? Ik en al die gelijkgestemde vrouwen en mannen? Die schijnintimiteit sluit wat mij betreft even zoveel mensen uit.

Ook ergerlijk is het schrijven in de “jevorm”. Deze mensen zijn blijkbaar afgedwaald van hun eigenheid en ik. Ze schrijven dan ook graag in algemeenheden zodat het niet op henzelf terug te voeren is.
Ook heel vermoeiend vind ik al die liedjes van weemoed en verlangen en oh, oh, wat zijn we allemaal welgemanierd, en fris in onze bovenkamer en wat hebben we allemaal ons leven goed op orde. Het enige wat ontbreekt is een MAN, een VROUW, Jakob of Jakoba, goed kunnende kussen, geknipt en geschoren. En oh, ja, je mag vooral niet te menselijk ruiken………….

Als ik s morgens wakker word valt er heel wat achterstallig onderhoud te plegen, ik ben dan zeker niet okseltjesfris , mijn haar is net een vogelnest, ik heb een gevoelige maag en mijn darmen zijn ook nogal levendig……………. Ik ben herstellende van een heftige griep, hoest, kuch en rochel nogal………
En dan ben ik emotioneel soms ook nog een labiele theemuts…….. en, last but not least: ik heb het gevoel dat ik onder een bulldozer heb gelegen.

Mopperen , dat zouden meer mensen moeten doen! Openlijk en vrij en het dan ook zo labelen zodat je weet: het gaat voorbij, het is een tijdelijke frustratie of directe diepmenselijke geraaktheid..
En dan niet over het weer alsjeblieft……dat is zo normaal, voorspelbaar en dus saai!!!!

 

 


geplaatst door Pie58 - 906 keer gelezen

beoordeeld 3.33/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl