Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 8 mei 2019

The very thought of you (a purring yearn)

Ze had meer haren dan haar Perzische poezen, was nog meer verwaand maar o zo leuk. Wat genoot hij van het spinnen, snorren en geroezemoes van zoveel katten en zij was de mooiste poes. Het was 3 uur reizen, veel te ver zei ze steeds, maar ik woog het genieten van zoveel vrouwvrouw niet in kilometers. Al die prachtige haren alleen al, hangend boven haar fantastische billen, haren die met gemak overeind konden gaan staan als ze mooi boos werd. Het maakte haar nog appetijtelijker, haar lach en spinnende stem maakte mij zwak, keer over keer. Zoveel heerlijke opstandigheid, aanhankelijkheid en pure overgave lagen intiem in haar ledikant; daar wilde en wil ik tussen liggen. Alleen de gedachte al; woelen en hunkeren wil ik naar méér dan een vrouw om van te houden en zij, zij kon daarbij het spinnen niet laten, de mooie ijdeltuit.

 

Mag ik mij jij vrijen
me op je sofa vlijen
kan mijn overgave jou smaken
bekoren als het snorren
en het spinnen
van jouw mensenkind


In mijn grote houten platenkoffer met lp’s uit de jaren 30 en 40, zoek ik naar muziek die ik kan verbinden met mijn zacht gemoed. Mijn vingers gaan langs Nat King Cole, Etta James en Billie Holiday en blijven steken op de intiem-sentimentele jazz-zang van Al Bowlly uit 1934. Memories are made of this, vind ik. "The very thought of you" werd toepasselijk gebruikt in de film “A lost Lady”, de verloren Vrouw.

"The very thought of you and I forget to do

The little ordinary things that everyone ought to do
I'm living in a kind of daydream, I'm happy as a king
And foolish though it may seem to me that’s everything"

Alleen maar de gedachte aan jou en ik vergeet het te denken
waren de gewone dingen om samen te doen
Het was leven in een dagdroom, als een koning zo blij
hoe gek het ook moge klinken,
meer dan dat hoefde niet voor mij
….. en wat je ook gelooft,
geen foto naast mijn bed
je beeld zit in gewoon mijn hoofd


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door DenDonck - 1415 keer gelezen

beoordeeld 3.86/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl