Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zaterdag 4 mei 2019

Treintje

Ik ben de locomotief en achter mij hangen mijn wagonnetjes. In het 1e wagonnetje zitten mijn kinderen en kleinkinderen, die blijven daar voor altijd zitten. In het 2e wagonnetje zit mijn vriendin waarmee ik dit jaar onze 40 jarige vriendschap ga vieren. Maar dan.......alle wagonnetjes daarachter worden gevuld en worden weer leeg al naar gelang er mensen in- of uitstappen. In de loop van mijn 64 jarig bestaan zijn er al heel veel in en weer uitgestapt. Dat komt voornamelijk door de verschillende relaties die ik gehad heb want na mijn scheiding en nu ook na het overlijden van mijn man hebben stellen niet zo'n zin meer in mij alleen. Dat kun je als iets negatiefs beschouwen maar toch doe ik dat niet omdat juist hierdoor er weer ruimte komt voor nieuwe mensen die bij me instappen. Het liefst vul ik de wagonnetjes met zoveel mogelijk verschillende soorten mensen omdat ik nu eenmaal altijd nieuwgierig ben naar hun denkwijze en daaruit voortvloeiend naar hun manier van leven. Zo ook vandaag, ik heb een lunch date, dus die stapt er straks in, ben heel benieuwd of hij in mijn wagonnetje blijft omdat we zo verschillend zijn en toch op punten ook zo helemaal gelijk in wat we verwachten van een relatie. Maar juist omdat hij zo anders denkt dan ik ben ik erg nieuwsgierig naar hem.


geplaatst door anita55 - 866 keer gelezen

beoordeeld 2.25/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl