Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 5 mei 2019

Voor de nieuwsgierige aagjes naar mijn date van gisteren


Zoals ik vertelde in mijn blog van gisteren had ik een date, een lunch date. Aardige man, we hebben onafgebroken gekletst over van alles en nog wat. Maar voor ik deze lunch afspraak maakte stond er al een diner afspraak voor die dag gepland met de afspraak dat ik daar om 16:00 uur zou zijn. Heb nog gedacht, zou ik dit nu wel doen, maar van de andere kant van 12:30 tot 15:30 leek me een mooie tijd om elkaar een beetje te ontdekken. Mijn nieuwgierigheid naar hem toe bestond uit het feit dat er uit de voorafgaande mails en whatsapps al bleek dat we andere normen en waarden hanteerden maar ik geef altijd iemand het voordeel van de twijfel, geschreven woord is vaak anders dan gesproken woord incl. mimiek. In mijn beleving ging het heel ontspannen en plezierig we hebben ook echt persoonlijke zaken besproken dus dat gaf de burger moed  totdat ik vertelde dat ik deze afspraak rond 15:30 moest beëindigen omdat ik dus die afspraak om te gaan dineren had (decadent eigenlijk hè hahahaha) hij zei toen al gelijk dat hij teleurgesteld was omdat hij graag nog wat was blijven zitten maar ik ben een mens van afspraak is afspraak, wil graag dat iemand zich aan een afspraak met mij houdt en anderzijds houdt ik me ook aan de afspraken die ik maak. Op het moment dat er afscheid genomen moest worden en ik het initiatief nam om aan te geven dat ik de volgende keer de rekening zou betalen merkte ik al dat er iets niet goed zat. Achteraf blijkt dat hij verbolgen is dat hij wel tijd voor mij heeft vrijgemaakt maar ik niet voor hem (dus 3 uur was niet voldoende) en dat dit voor hem overkomt dat ik niet serieus op zoek ben naar een relatie. Hier mis ik echt een stuk respect naar mij toe en een acceptatie dat ik nog een andere afspraak had. Er komt dus geen vervolgafspraak. Ik kan nog aan mijn wensenlijstje toevoegen dat ik iemand zoek die respect heeft voor de afspraken die al staan. Gelukkig heb ik veel sociale contacten en heb ik vaak een drukke agenda, daar kies ik zelf voor maar als er ineens een date tussenkomt die daarna vervolg krijgt zal mijn date toch moeten accepteren dat ik eerst mijn afspraken nakom. Zo niet……op naar de volgende date, ten slotte zit heel de 50plusmatch vijver vol vrijgezelle vissen, dus pak ik mijn hengel maar weer uit de schuur, doe er aas aan en ga geduldig wachten tot ik weer beet heb.


geplaatst door anita55 - 876 keer gelezen

beoordeeld 1/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl