Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 14 juni 2019

Astrologie, de geboortekaart van uw Mensenkind

Veel mensen hechten waarde aan astrologie, ook op datingsites; het staat zelfs soms in profielen van ik wil (per se) een relatie met dat en dat sterrenbeeld. Wat weinig mensen beseffen is, dat het hier gaat om pop (populaire), damesbladenastrologie. Astrologie gebaseerd op het sterrenbeeld oftewel de innerlijke god (ook wel godenkrachten) of zoiets als een tekening van je mooiste ik, het ego. Niemand echter is of wordt zijn of haar ego; het is een streven. Dat mooiste ik is een beeld, net als bijv. geluk; een innerlijke roeping, een ideaalbeeld en dus kracht dat zorgt voor persoonlijke ontwikkeling.In de wetenschappelijke psychologische astrologie is een ego één van de richtingen in een horoscoop, het teken waar de zon haar licht op schijnt. Die zon kan verduisterd staan of juist te fel belicht zijn (met alle gevolgen van dien) of kan ook beïnvloed worden door andere krachten (planeten) Dat geheel, de horoscoop, uw geboortekaart bepaalt uw levensontwikkeling, dat of hoe u gaat worden en dat gecontroleerd door uw hele ziel en het geweten. De ziel is niets anders dan het geheel van al uw bezielingen, waaronder dus het ego. In uw ziel woont alles wat u bezielt, ook de duivel en al uw eigen goddelijke krachten, talenten, zwakheden en fantasieën. Ze moeten het eens zien te worden oftewel een geheel (of niet) zien te creëren, een mooi gezelschap worden. Die te verwerven eenheid in de ziel (heelheid) wordt al vanaf de oudheid de christus (is de gezalfde ziel) genoemd.
De Zon moet samenwerken met de Maan (emotionele volwassenheid), Mercurius (de verbinder, cognitie van alles wat men ervaart), Venus (liefdesbeleving) en Mars (energie-instelling); verder spelen Ascendant, Descendant (gedrag) en Midhemel (toekomstrichting) ook een grote rol. Tenslotte is er nog de (vaak onderschatte) rol van de buitenplaneten.
De wetenschappelijke astrologie is buitengewoon ingewikkeld en vraagt zowel hoge empathie (diepe kennis van de zielslagen) als kennis van de hogere wiskunde. Een horoscoop is een kaart van de (jonge) ziel, waar je de (mogelijke) ontwikkeling van een ziel kunt lezen. Synoniem voor ziel is ‘mensenkind’, mythologisch is een kind hetzelfde als een leerling en zie je dus de leerling van de mens. Een ziel in wording, het leerplan van uw ziel dat is een horoscoop.


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door DenDonck - 1103 keer gelezen

beoordeeld 2.64/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl