Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 5 juni 2019

Blooper

Ik had een date afgesproken bij van der Valk met een hele leuke man, die ook nog geen 8km bij mij vandaan woonde. Ik wilde er eens goed werk van maken en vroeg een bevriend echtpaar wat ik het beste aan kon trekken. De man van mijn vriendin zei : je hebt een lekker koppie, trek eens wat fleurigs aan. Met die blonde haren van jou zie je er gelijk een stuk jonger uit. Dat deed ik dus.

Ik had een paarse legging tot net onder mijn knie aan, een paar nieuwe schoenen, een bijbehorend kleurig tuniek, die ruim over mijn billen viel met identieke paars gekleurde bloemen erop en ook fleurige oranje, felrose bloemen op een zwarte ondergrond. Geen jas erover om een verpletterende entree te maken. Mijn nagels ook nog eens rose gelakt en op naar de afspraak. Ik zag hem al van verre bij de ingang staan. Een keurige zakenman in driedelig kostuum. Hij keek me aan met een geschrokken blik van : oh nee toch, deze "hippie" die op me af komt lopen, zal toch niet mijn date zijn ? Dus ik kreeg gelijk een kleur, weg was mijn mooie entree. We gingen aan een tafel zitten. Hij bestelde zwarte koffie en daar maakte ik de volgende fout : ik bestelde verse muntthee met een plakje gember en een staafje honing. Toen de ober de bestelling had neergezet, keek hij met een grimas naar mijn glas, alsof ik buiten ter plekke wat onkruid had geplukt, hij griezelde er gewoon van.

Tot overmaat van ramp moet dit geheel zeker 5 minuten trekken voordat je de thee mag drinken, en het gesprek kwam totaal niet op gang. De thee was ook nog eens erg heet, dus snel opdrinken ging ook niet. Hij heeft gewacht tot ik de thee driekwart op had en wenkte toen de ober. Hij had nog een dringende afspraak en wilde zo snel mogelijk weg. Zal ik dan maar betalen, zei ik, dan kan je meteen weg. Nee, dat is mijn eer te na, zei hij. ik betaal. Dat was de derde blooper. Ik zag hem van kleur verschieten wat hij voor mijn glas "onkruid" moest betalen. Onnodig te zeggen dat hij geen 2e date meer met mij hoefde..

P.S. Met dank aan Robertus, die de vrouwelijke bloggers had uitgedaagd een keer over eigen fouten/bloopers te bloggen....

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door sixty - 1083 keer gelezen

beoordeeld 2.67/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl