Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 4 juni 2019

Die rotkerels ook..

 

Een aardige en beschaafde man die de rol voor zijn nieuwe partner al compleet heeft uitgestippeld en op dat punt geen compromissen wenst te sluiten.

Een minder aardige man die wat leugentjes heeft verteld in de aanloop naar de date, zich tijdens de afspraak onhebbelijk gedraagt en flirt. Als klap op de vuurpijl vertelt hij dan achteraf ook nog eens dat hij na 10 seconden al door had dat deze date geen vervolg zou krijgen.

Een op zich best aardige man die op een verkeerd moment handtastelijk wordt en daarmee een mogelijke vervolg op de date onmogelijk maakt.

Een player die eigenlijk alleen maar de bedoeling heeft snel te kunnen scoren.

Een onbeschaafde man die niet voorkomt dat zijn date zich onprettig gaat voelen tijdens de afspraak en dan ook nog eens haar de hele rekening laat voldoen.

En dan nog al die mannen die na enkele veelbelovende contacten via mail of andere media het ineens compleet laten afweten.

Dat is een beschrijving van de ‘oogst’ van een paar weekjes blogs en T2S

Wat staat daar tegenover aan verhalen over vrouwen die het mannen moeilijk hebben gemaakt of zich onhebbelijk hebben gedragen? Afgaande op de blogs en T2S zijn de dames hier schijnbaar allemaal engeltjes. De laatste ‘klacht’ die ik in een blog las, was over een vrouw die meteen bij het begin van een date duidelijk maakte dat het bij koffiedrinken zou blijven. Op zich geen vriendelijke manier om iemand die hoopvol is, te benaderen maar in ieder geval wel bijzonder duidelijk.

Iedere statisticus zou uit het cijfermateriaal meteen de conclusie trekken dat de mannen op deze site degenen zijn die het zo moeilijk maken om het doel van deze datingsite - het vinden van een partner- te realiseren. Uiteraard zijn er beduidend minder mannen hier die blogs schrijven, maar het ontbreken aan kritiek op het gedrag van dames tijdens het daten is op zijn minst opmerkelijk te noemen.

Of toch niet? Een mogelijke reden zou kunnen zijn dat als een date geen vervolg krijgt ‘men’ de mening zal zijn toegedaan dat de man een blauwtje heeft gelopen. Ondanks emancipatie is er nog steeds veel van het oude rollenpatroon te herkennen op deze site. Vrouwen willen ‘veroverd’ worden en mannen willen vaak maar al te graag een poging daartoe doen. Lukt dat niet, dan zal hij dat niet graag in het openbaar toegeven. En al zijn de mannen hier dan ook niet allemaal ‘heren’, het is gewoon ook niet gebruikelijk dat een man klaagt over het gedrag van een vrouw tijdens een afspraak. Als een man hier bijvoorbeeld zou vertellen dat zijn date te veel had gedronken tijdens de afspraak of had geflirt met een andere man, zou hij worden weggehoond. Overigens vind ik dat ook terecht. Niet alles hoeft anders te worden in onze maatschappij immers

Zonder een oplossing te kunnen bieden voor het probleem dat de mannen hier het de dames zo moeilijk maken, zou ik toch zowel de vrouwen en mannen willen geruststellen.

Dames, er zijn hier vast ook aardige mannen te vinden en als u geen aardige zoekt, heeft u in ieder geval een ruime keuze.

Mannen, er zijn hier alleen maar lieve vrouwen. Als je die niet kan vinden, ligt het gewoon aan jezelf.


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Realist - 1430 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl