Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 13 juni 2019

het snoepje van de week

Ik vergelijk 50plus graag met een snoepwinkel. Er zijn soorten en smaken in de 50plus-winkel. Suikerzoete snoepjes, zoute lappen, zachte snoepjes, harde snoepjes, snoepjes met een wat zurige nasmaak, opzichtig gekleurde snoepjes, zwart op wit, maar ook van die kleine, venijnig brandende keelsnoepjes.

Er zijn heren en dames die kunnen dag en nacht rondstruinen tussen de snoepjes. Even de ene smaak proeven, dan weer de andere, het is soms verslavend, Ze keren steeds weer terug naar de winkel voor nog meer snoep. Aangezien ik erg houd van metaforen ( beeldspraak), heb ik mijn fantasie erop losgelaten.

De suikerzoete exemplaren flirten erop los. Ze hebben er veel voor over om maar in de smaak te vallen bij de andere sekse, lokken je met allerlei beloftes. De zoute lappen houden van reuring, even een welkome afwisseling zoeken in het dagelijks bestaan, liefst in een LAT-vorm. De zachte snoepjes verleiden de andere sekse door zich soepel te vormen naar de gewenste smaak en vorm die de aankomende partner in gedachte had. De harde snoepjes daarentegen hebben het beduidend moeilijker, what you see is what you get... zo is het en niet anders, punt. Compromissen zijn moeilijk te verwezenlijken.

De zurige snoepjes gaan al wat langer mee in het circuit. Ze smaken in het begin lekker, maar dat is schijn. Na even het zoete geproefd te hebben, komt de zure kant naar boven. Zij hebben immers alle ins en outs van het daten al meegemaakt en dat laten ze merken ook. De opzichtig gekleurde snoepjes zijn de apartelingen onder ons. Ze hebben een eigen levensstijl ontwikkeld, die leuk en interessant is. Maar pas op voor de kleurstoffen, voor je het weet, moet je opeens anders gaan eten, je anders gaan kleden. Kortom, oppassen geblazen dat deze snoepjes je niet langzamerhand gaan bekeren.

Dan zijn de zwart op witjes een stuk duidelijker. Je weet gelijk waar je aan toe bent: zwart is zwart en wit is wit. Het kleurenpalet is opeens verdwenen. Last, but not least, de keelsnoepjes. Zij duiken op als je keelpijn hebt gekregen. Je hoest wat en zij zijn er als de kippen bij om je te genezen. Maar dat is schijn: je moet je wel onderwerpen aan de dosering die in de bijsluiter staat. Als je teveel en te lang om je heen hoest, moet je het bezuren en helpen ze je niet meer. Dan is de snoepwinkel verleden tijd. Je zal dan toch naar de dokter en de apotheek moeten, eigen schuld dikke bult.

Oplettende lezers vragen zich nu vast af: wat is dan het snoepje van de week ? Dat hangt helemaal af van waar je op dat moment de meeste trek in hebt....

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door sixty - 1185 keer gelezen

beoordeeld 2.91/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl