Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 5 juni 2019

Mijn tuinmaatje

Nu ga ik dus iedere maandag nasr Lommel in België om daar een best wel grote tuin te doen.
En is het echtpaar al volop in de tachtig, maar zelf vindt hij het tuinieren ook nog heel leuk om te doen. En tot mijn verbazing weet hij alle planten en bloemen nog bij naam. Hij ziet wel slecht maar hoort nog uitstekend. Als ik bij hun kom, overleggen we wat er gedaan moet worden en valt op dat hij wel alles tegelijk wil doen. Dus moet er af en toe bij hem de rem opgooien. Moet zeggen hij weet van de kleinste plantjes weer iets moois te maken. En ik kijk naar hem en geniet ervan als hij dat doet. Beetje huiverig om met mijn machines te werken besloot ik dat toch eens door hem te laten proberen.

Nu werk ik met alles op accu en is niet zo.n herrie. Dus nadat wij het onkruid hadden verwijderd op zijn best heel groot terras gaf ik hem de bladblazer in handen en zei,,dit kun jij nog vast wel. Na uitleg zie ik hem het terras schoon blazen en er komt een grote glimlach op zijn gezicht.

Weetje wat nu het leuke is..zegt hij tegen mij. Jij bent de baas. Jij weet hoe het moet. Voel mij wel gevleid maar zeg dan nou weet je, als we nu eens gewoon vrienden worden klinkt al veel beter he,? Ja zegt hij. We gaan koffie drinken en genieten van de tuin, van elkaar, en wat is mijn en zijn dag dan weer goed he?

Een mens heeft niet zoveel nodig om gelukkig te zijn. Gr van Nature


geplaatst door Nature - 946 keer gelezen

beoordeeld 1.29/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl