Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 3 juni 2019

Mooi Nederland

Ik ben net terug van een korte vakantie in Zuid-Limburg. Wat is het daar mooi en heerlijk rustig. Langs de Maas kan je prima fietsen, maar in de grote dalen net achter de Maas zijn kleine kronkelende beekjes met prachtige natuur, waar je ook fijn doorheen kunt fietsen. Er zijn in Limburg tevens veel oude kastelen. Waarom vertel ik jullie dit ? Zoveel mensen gaan altijd maar naar het buitenland om in een andere omgeving te zijn en om een andere taal te horen. Ze hebben in Zuid Limburg een eigen taal en prachtige glooiende natuur. Met een beetje fantasie voelt het dan net aan of je toch even in het buitenland bent, als je dat wilt. Het grote voordeel is, dat zij tevens goed verstaanbaar Nederlands spreken, dus je kunt prima contact met de plaatselijke bevolking maken.

Het zijn hele vriendelijke mensen, daar in Zuid-Limburg, want zij leven super relaxed, een groot verschil met de drukte en haast in de Randstad. Je kan in Zuid-Limburg letterlijk en figuurlijk op adem komen, omdat het, zeker in de natuur, veel minder druk en lawaaierig is dan in de Randstad met al zijn prikkels. Hetzelfde geldt voor het Oosten van het land. Het leven is daar ook veel rustiger, Er zijn daar ook prachtige kastelen, oude historische stadjes en heel veel bosgebied, waar je soms amper iemand tegenkomt.

Wat heeft dan met nu daten te maken? In veel profielen staat de wens om verre reizen te maken naar tropische oorden, of om te overwinteren in Zuid- Europa. Prima als je dat beiden wilt, ga dat dan lekker doen. Ik wou alleen maar even kwijt, hoe mooi en fijn ons eigen Nederland als vakantieland ook kan zijn.

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door sixty - 980 keer gelezen

beoordeeld 2.33/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl