Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 11 juni 2019

Nog meer geneuzel

Dinsdag 11 juni 2019 

Het is druk in de zaak en de koffie laat op zich wachten. Straks een rommelmarkt hier en ik zie hoopvolle gezichten om me heen. Weer een kans om goedkoop dingen te kopen die men eigenlijk niet eens wil. ‘De schijnwereld waar men hoopvol gebutste ego’s plamuurt en opschuurt, maar ze slechts sporadisch goed weet af te lakken’. De exacte woorden waarmee deze site werd beschreven, moet ik weer even opzoeken, maar het beeld is beslist blijven hangen. Ben jij degene geweest mijn ego heeft gebutst, vraag ik me af? Eigenlijk zouden jonge moeders een eigen ruimte moeten krijgen, die geluiddicht wordt gemaakt. Huilende kinderen voor 10 uur in de ochtend is een beetje te veel van het goede op een saaie dinsdag. Nee, eigenlijk was jij het die het plamuren en schuren ter hand had genomen.

Inmiddels is het alweer 10 jaar geleden. Jouw verjaardag had ik niet mee kunnen vieren. Dat was al de tweede keer sinds het begin van onze relatie. Dus had ik voorgesteld om die feestdag nog een keer samen over te doen als we een weekje op vakantie zouden gaan. Gelukkig werd ik vroeg wakker op jouw tweede verjaardag dat jaar. Deze dag zou best een bijzondere mogen worden. Dus ik sloop de hotelkamer uit om de voorbereidingen te treffen. Het champagne-ontbijt werd bepaald om half tien op de kamer, dus er was nog voldoende tijd over om de rozen, de kaart en het cadeautje te kopen. De rozen liepen niet volgens verwachting en ook het cadeautje zou een op een later tijdstip moeten worden vervangen. Terug op de kamer had ik het idee dat jij allang wakker was, maar deed alsof je nog sliep totdat ik de voorbereidingen had afgerond. Snel zette ik de badkamer vol met waxine-lichtjes, liet het bad vol lopen en goot er (veel te veel) van jouw favoriete badolie in. De kaarsjes gaven de badkamer iets sprookjesachtig. Je deed alsof je net wakker werd toen ik je naam fluisterde en was passend onder de indruk. Mijn excuses voor de ‘foute’ rozen en het ontbreken van een echt cadeautje lachte je weg.

Het werd een mooie dag die we zouden afronden met een avondje uit. De taxi was al via de receptie besteld en natuurlijk was het ‘gebeuren’ op onze kamer niet onopgemerkt gebleven.De waxine-lichtjes waren keurig opgeruimd en de rozen hadden vers water gekregen. Toen jij wat ansichtkaarten afgaf bij de receptie vroeg de jongeman achter de balie dan ook of er een reden was om je te feliciteren. Wat kon je anders zeggen dan dat je jarig was. We besloten buiten op de taxi te wachten en jij keek me aan met zo’n blik waardoor ik wist dat ik ergens op moest reageren, maar ik had geen idee. ‘Hoorde je dan niet wat hij (de receptionist) zei.’? Dat hij je op een gemaakt toontje had gefeliciteerd, had ik wel opgemerkt. ‘Nee sufferd, hij noemde me mevrouw X.’ De blik die je me daarbij gaf, zorgde dat alle butsen uit mijn ego meteen waren verdwenen en die ook meteen weer goed in de lak zat.

Een relatie die misloopt, beschadigt je en laat sporen achter. Soms is een nieuwe relatie precies wat je nodig hebt.


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Realist - 1285 keer gelezen

beoordeeld 3.5/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl