Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 3 juli 2019

genieten in mijn tuin

Ik kijk vanuit mijn slaapkamer in mijn voortuin : daar staan de witte hortensia'annabelle samen met de paarse lavendel nu allebei prachtig in bloei. Daarna loop ik naar de slaapkamer waar mijn PC staat. Met een tevreden blik aanschouw ik vanuit het raam op eenhoog mijn rode, roze en paarsachtige hortensia's vol met bloemen in de achtertuin. Gekregen als kleine plantjes zijn ze uitgegroeid tot forse struiken. In het midden staat een laurierboom, eens een forse struik, nu een schattig rond geknipt boompje, met zowel in de zomer als in de winter een prachtig groen bladerdek.

Waarom vertel ik dit : nou, ik vind veel ontspanning en plezier in het tuinieren. Als ik mijn denkhoofd even stil wil hebben, ga ik met mijn snoeimes langs alle struiken, verwijder uitgebloeide bloemen, knip te uitbundig uitgegroeide planten weer wat terug, of ga met de heggenschaar de heg fatsoeneren. Ik ben dan alleen maar daarmee bezig en dan komt er een weldadige rust over mij. Ik ben niet zo'n groepsmens, heb ik in de loop der tijd ontdekt. Ik hou meer van een klein gezelschap en kom het meest tot mijn recht bij een op een contacten, waarbij we allebei om de beurt iets vertellen en luisteren.

Single-party's en speeddates zijn daarom niet aan mij besteed. Om toch een fijne partner tegen te kunnen komen, heb ik me ingeschreven bij 50Plusmatch. In mijn eigen achterban en in mijn dorp is de kans nl. erg klein om een single man tegen te komen, die goed bij me past en ook nog eens van ongeveer mijn eigen leeftijd is...

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door sixty - 1001 keer gelezen

beoordeeld 1.86/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl