Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 3 september 2019

de Winkel van Sinkel

In de Winkel van Sinkel

is alles te koop...

daar kan men krijgen

manden met vijgen

doosjes pommade

flesjes orgeade

hoeden en petten

ook damescorsetten

drop om te snoepen

pillen om te........

Dat was het reclameversje van de Winkel van Sinkel. De Winkel van Sinkel is opgericht door de Duitser Anton Sinkel. Hij is in 1822 begonnen met een stoffenzaak in Amsterdam ,in het centrum, aan de Nieuwendijk en breidde dat uit naar meerdere filialen. In 1837 begon hij aan de bouw van een warenhuis in Utrecht en dat werd in 1839 geopend. Het werd bekend als het warenhuis met de 4 kariatiden. Kariatiden zijn enorme vrouwenbeelden, als levensgrote zuilen, bevestigd aan de voorgevel van de winkel. De anekdote luidt, dat de oude stadskraan die de beelden bevestigen moest, samen met 1 van de beelden in de Oudegracht is gevallen, Het beeld is ongeschonden uit de gracht opgehaald. Het pand is er nog steeds, maar is nu een horecazaak, in het weekend ook dansgelegenheid.

Tegenwoordig is de slogan "de winkel van Sinkel" een uitdrukking. Dat zegt men over een winkel waar van alles en nog wat te koop is. Wat heeft dat met onze datingsite te maken? Alles, en ook niets. Hier op 50plus kunnen we elkaar niet kopen, maar er zijn wel mensen van allerlei pluimage te vinden. Net als in de Winkel van Sinkel kan je bij 50Plus op je gemak rondsnuffelen of er iets van je gading bij zit, ga je regelmatig tussen al het aanbod struinen om die ene fantastische vondst te doen. En dan ben je zo blij als een kind als je de "wenspartner" eindelijk gevonden hebt, net zo blij als met dat ene "hebbedingetje" uit de winkel, waar je al zo lang op zoek naar was.

Omruilen kan, maar in de Winkel van Sinkel is dat unieke exemplaar dan vaak niet meer voorradig, dus moet je omschakelen naar iets anders, zo ook bij 50Plus. Garantie is tot aan de voordeur bij de Winkel van Sinkel, want ze weten nooit wat er buiten de winkel met de aankoop gebeurt. Zo kan onze prachtige datingsite wel ingrijpen bij misbruik op 50Plus, maar hebben ze geen zicht op wat er in de prive-sfeer gebeurt, dat blijft dus je eigen verantwoordelijkheid.

Net als de Winkel van Sinkel heeft onze datingsite in de loop der tijd naam en faam gekregen door vooral mond-op-mond reclame. Het ledental is gegroeid met de grotere bekendheid, Gelukkig geen megagroot gebeuren, maar toch genoeg keus. Voor elk wat wils, net als in de Winkel van Sinkel... Of je er goed kan slagen? Dat hangt helemaal van jezelf af : hoe hoog leg je de lat, ben je zuinig op wie je vindt, en... of je tevreden over je partner bent. Succes !

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door sixty - 559 keer gelezen

beoordeeld 1.5/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl