Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zaterdag 7 september 2019

Drie - in - de - pan ?

Zo heet een ouderwets pannekoekgerecht en ik schrijf opzettelijk "pannekoek" en niet "pannenkoek" omdat ik de pest heb aan die idiote nieuwe spelling , natuurlijk allemaal bedacht vanuit lucratief oogpunt.

Ik bak die koek in één pan en niet in twee of nog meer pannen...ook hartenwens en zielenpoot doen mijn tenen krommen . Ik heb maar één hart en één ziel..!

Maar goed , dit was een kleine zijsprong want ik moest aan drie-in-de-pan denken omdat er naar mijn idee drie "verschijningsvormen" van een persoon in een relatie te vinden zijn die ik belangrijk vind , te weten : de ouder ( moeder/vader), de gelijkwaardige partner en het kind dat soms de steun van de ouder nodig heeft.Ik vind het mooi dat je elkaar op diverse manieren kunt beleven.

In mijn  blog over "tederheid " sprak ik al over de kwetsbaarheid , proberen mild te zijn tegenover elkaar vanwege dat kwetsbare  kind  dat we, in meerder of mindere mate , diep vanbinnen toch nog zijn ?

Een tijdje geleden zat ik met een man op de bank en op een gegeven moment lag hij met zijn hoofd op mijn schoot. Ik kriebelde wat door zijn haar en streelde zacht zijn gezicht een poosje in stilte. Voorhoofd, wangen,  ogen, neus, mond en hals. Het is voor mij een herinnering aan echte intimiteit, misschien wel intiemer dan seks... iets bijzonders ook omdat ik dat nog nooit bij een man had gedaan, ook niet in mijn huwelijk, want dat was een erg nuchtere man, helaas...

 

anderen zien de oudere volwassene

ik zie en ben het jonge kind

anderen zien de moeder van vier

ik zie en ben mijn vijfde kind

anderen zien de sterke vrouw

ik ben en voel het krachteloze kind

anderen zien mijn buitenkant

ik ben en voel mijn binnenkant

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door loerbol - 399 keer gelezen

beoordeeld 2.63/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl