Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 1 september 2019

zomaar iets tussendoor...

Er zijn dagen dat er van alles tegenzit...wie heeft ze niet?? Een dag met een gaatje heet dat in de volksmond.Meestal herstel ik snel van teleurstellingen, dit in het besef, wat ik al eerder beschreef in een blog, dat we meer verleden dan toekomst hebben, het daarom ook  "zonde" is om lang ergens in te blijven hangen. Ook in een blog  dat ik iedereen een "IK" gun, die ons niet teleurstelt , weet wat goed voor ons is  en onze behoeften honoreert.

Daarom is het bij de dag leven een goede instelling, vind ik tenminste. Mijn moeder noemde mij als koosnaampje, behalve Loerbol ( als baby vanuit buikligging in de kinderwagen steeds om de kap "loerend" als ik iets hoorde) , ook nog zieltje-zonder-zorg...dat is ook wel zo, denk ik.  Omdat ik me eigenlijk nooit zorgen maak om wat dan ook, hooguit om mijn kinderen.

Daarom het volgende gedicht. Ik weet niet zeker of alles van eigen hand is, ik twijfel over " niet om kop in het zand"en "niet om oppervlakkig" , maar een opsteker is het voor mij, als ik in een dip zit, zoals nu.

Leef vandaag

om gisteren gevoelde pijn

leef vandaag

om morgen meegebrachte zorgen

leef vandaag

gisteren is gestorven

leef vandaag

er is nog geen morgen

leef vandaag

niet om oppervlakkig

leef vandaag

niet om kop in 't zand

leef vandaag

niet om onvolwassen

leef vandaag

niet om zonder zorgen

leef vandaag

want er is nog geen morgen

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door loerbol - 514 keer gelezen

beoordeeld 1.44/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl