Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 31 oktober 2019

Hoe preuts is het decolleté van uw ziel?

Flaneren en banjeren in datingland is zieltjes kijken in een etalage. Opgedirkte ziellekes, gewone, gesloten en open zielen. Het is meestal kijken TEGEN de ziel niet IN de ziel. Allemaal hebben we zielskennis, maar wie heeft er kennis van dieptepsychologie, de kunde (diep) in de ziel te kijken? Een decolleté plongeant is een uitnodigend diep uitgesneden hals om in te duiken (plonger = duiken) Je kunt ook zeggen: wie durft een decolleté te tonen maar net zo goed dat een gesloten decolleté spannend is. De spanning van zowel een diep decolleté als dat van een gesloten halsuitsnede kunnen wijzen op een zelfbewust persoon.

Daten is immers dolen en dwalen in het diepe gangenstelsel van onze ziel, bezielingen, verlangens en emoties. We worden op de proef gesteld, kunnen gefrustreerd raken of er gelouterd uitkomen. U mag kiezen welke dimensie het wordt, maar een keuze is het dus niet. Het is donker daar beneden, misschien moet uw decolleté nog wat verder open om het nog spannender en vooral opener te maken. We moeten bij ons geweten zijn! In het licht van de hemel immers is alles zichtbaar

 

“De oudste geleerden al dachten dat
wij worden bewoond door de ziel


ergens moest ons lichaam zijn wat
het was maar dat tegelijkertijd ook niet zijn
iets onvoorstelbaars anders”                                              (Rutger Kopland)


De vraag voor de meeste mensen echter is: “Wat is een ziel”. Een ziel is 'niet iets' zeggen velen / je kunt / mag het niet verwoorden. Daar ga ik niet in mee; een ziel is het hele gezelschap van al je bezielingen, zo zie ik het. De aard van alles wat je drijft: ego, veiligheid, je intimiteit, zelfbewustzijn, je energie of libido, liefde, je fantasie, verlangens, geweten, integriteit en nog veel meer. Het schilderij van je werkelijke karakter.

In 98% van de profielen van datingzielen kan ik dat echter met geen mogelijkheid lezen. En andersom idem dito; mijn decolleté wordt als te voluptueus ervaren, te diep, overdreven, intellectueel arrogant, te wollig en te moeilijk. Ik zoek dan ook iemand die dat met een lach allemaal zomaar door kan prikken. Een dame zonder kuise koltrui dus en / of in grijs degelijk mantelpakje. Het mag zelfs best wat tittyshaking zijn; wie durft zijn echte ik te tonen wie nodigt uit daarin te duiken. Dansen we samen de bossanova in onze ziellekes.


Marti Barris: Mo Blues & Rhythm, Popcorn, Exotica & Tittyshakers
https://www.youtube.com/watch?v=iLVV8Hl_qgU


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door DenDonck - 870 keer gelezen

beoordeeld 2.8/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl